притисни ентер »

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително
ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

Цените на нафтата, кои достигнаа највисоко ниво во последните неколку години, најверојатно нема дополнително да растат, изјави денеска ирачкиот министер за нафта Ихсан Абдул Џабар на енергетска конференција во Москва. Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК), Русија и нивните други сојузници, познати како групата ОПЕК +, минатата недела

Путин за цената на нафтата: "Можна е и трицифрена вредност на барел во долари!"

Путин за цената на нафтата: "Можна е и трицифрена вредност на барел во долари!"

Рускиот претседател Владимир Путин во средата изјави дека цените на нафтата би можеле да достигнат до 100 долари по барел како што расте побарувачката за сите извори на енергија. Цените на електричната енергија скокнале секаде ширум светот, бидејќи економиите повторно се отвориле после повеќемесечен застој предизвикан од пандемијата, а понудата е и

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

Цените на нафтата, кои достигнаа највисоко ниво во последните неколку години, најверојатно нема дополнително да растат, изјави денеска ирачкиот министер за нафта Ихсан Абдул Џабар на енергетска конференција во Москва. Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК), Русија и нивните други сојузници, познати како групата ОПЕК +, минатата недела

ОПЕК нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

ОПЕК нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

Цените на нафтата, кои достигнаа највисоко ниво во последните неколку години, најверојатно нема дополнително да растат, изјави денеска ирачкиот министер за нафта Ихсан Абдул Џабар на енергетска конференција во Москва. Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК), Русија и нивните други сојузници, познати како групата ОПЕК +, минатата недела

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

Иако многумина можеби помислија дека е негативна цената на целокупната нафта, има нијанси Цените на нафтата, кои достигнаа највисоко ниво во последните неколку години, најверојатно нема дополнително да растат, изјави денеска ирачкиот министер за нафта Ихсан Абдул Џабар на енергетска конференција во Москва. Организацијата на земјите извознички на нафта

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

Цените на нафтата, кои достигнаа највисоко ниво во последните неколку години, најверојатно нема дополнително да растат, изјави денеска ирачкиот министер за нафта Ихсан Абдул Џабар на енергетска конференција во Москва. Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК), Русија и нивните други сојузници, познати како групата ОПЕК +, минатата недела

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

Цените на нафтата, кои достигнаа највисоко ниво во последните неколку години, најверојатно нема дополнително да растат, изјави денеска ирачкиот министер за нафта Ихсан Абдул Џабар на енергетска конференција во Москва. Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК), Русија и нивните други сојузници, познати како групата ОПЕК +, минатата недела

Нафтата ја проби бариерата од 80 долари по барел

Нафтата ја проби бариерата од 80 долари по барел

Во светот цената на нафтата има најголем скок од 2010 година. Надмината е бариерата од 80 долари по барел. Брзината на ова последно зголемување на цената на нафтата е највисока досега, оценува генералниот  секретар на Здружението на нафтени компаии на Србија, Томислав Миќовиќ. Во 2010 година цената беше 100 долари по барел. Стотици демонстранти протестираа

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

Цените на нафтата, кои достигнаа највисоко ниво во последните неколку години, најверојатно нема дополнително да растат, изјави денеска ирачкиот министер за нафта Ихсан Абдул Џабар на енергетска конференција во Москва. Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК), Русија и нивните други сојузници, познати како групата ОПЕК +, минатата недела

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

ОПЕК+ нема да го зголемува производството на нафта, очекува цените да не растат дополнително

Цените на нафтата, кои достигнаа највисоко ниво во последните неколку години, најверојатно нема дополнително да растат, изјави денеска ирачкиот министер за нафта Ихсан Абдул Џабар на енергетска конференција во Москва. Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК), Русија и нивните други сојузници, познати како групата ОПЕК +, минатата недела