притисни ентер »

Моќни глечери, тиркизни езера и огромни водопади: Добредојдовте во норвешкото царство на природата
Моќни глечери, тиркизни езера и огромни водопади: Добредојдовте во норвешкото царство на природата

Моќни глечери, тиркизни езера и огромни водопади: Добредојдовте во норвешкото царство на природата

Само една фотографија направена од птичја перспектива беше доволна за да се вљубиме во норвешкото место Стрин. Сместено на југот на Норвешка во лавиринт од острови, полуострови, заливи, реки и национални паркови, изгледа како совршено место за зимски одмор – и навистина е така. Составена од повеќе мали села, оваа општина има свој центар во истоименото

Прекрасни глечери, тиркизни езера и водопади: Добредојдовте во норвешкото кралство на природата!

Прекрасни глечери, тиркизни езера и водопади: Добредојдовте во норвешкото кралство на природата!

Само една фотографија беше доволна за да се вљубиме во норвешкиот град Стрин. Сместен на југот на Норвешка во лавиринт од острови, полуострови, заливи, реки и национални паркови, изгледа како совршено место за зимски одмор – и навистина е така. Составена од неколку мали села, оваа општина има свој центар во истоименото село Стрин и главниот начин на