притисни ентер »

Honor во јануари ќе го претстави мистериозниот нов смартфон
Honor во јануари ќе го претстави мистериозниот нов смартфон

Honor во јануари ќе го претстави мистериозниот нов смартфон

Кинеските компании полека стануваат големи играчи на пазарот на смартфони - Huawei веќе е прифатен како еден од најиновативните производители, додека Honor никогаш не се плаши да експериментира и да воведува нови технологии и трендови.. Мистериозниот телефон ќе го види светлото на денот на 22 јануари 2019 година, за кога е закажана неговата премиера

Honor во јануари ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Honor во јануари ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Honor на медиумски настан на 22. јануари во Париз има намера да промовира нов паметен телефон со нешто поинаков дисплеј. Мистериозниот телефон ќе го здогледа светлото на денот на 22 јануари, 2019 година во Париз, а производителот веќе ги испрати поканите за настанот. Името на смартфонот не е откриено, но на поканата се гледа дека ќе има нов дизајн

Honor во јануари ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Honor во јануари ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Honor на медиумски настан на 22. јануари во Париз има намера да промовира нов паметен телефон со нешто поинаков дисплеј. Мистериозниот телефон ќе го здогледа светлото на денот на 22 јануари, 2019 година во Париз, а производителот веќе ги испрати поканите за настанот. Името на смартфонот не е откриено, но на поканата се гледа дека ќе има нов дизајн

Honor во јануари ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Honor во јануари ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Honor на медиумски настан на 22. јануари во Париз има намера да промовира нов паметен телефон со нешто поинаков дисплеј. Мистериозниот телефон ќе го здогледа светлото на денот на 22 јануари, 2019 година во Париз, а производителот веќе ги испрати поканите за настанот. Името на смартфонот не е откриено, но на поканата се гледа дека ќе има нов дизајн

Honor ќе претстави телефон со отвор во екранот на почетокот од 2019 година!

Honor ќе претстави телефон со отвор во екранот на почетокот од 2019 година!

Компанијата во сопственост на Huawei, Honor, само што го најави својот следен уред, кој ќе биде претставен на почетокот од 2019 година... Судејќи според постерите кои се појавија, изгледа дека Huawei ќе биде првата компанија во светот која ќе претстави телефон со отвор во екранот, наместо Samsung. Иако Samsung ги претстави своите планови за 2019 година

Honor во јануари ќе го претстави мистериозниот нов смартфон

Honor во јануари ќе го претстави мистериозниот нов смартфон

Кинеските компании полека стануваат големи играчи на пазарот на смартфони - Huawei веќе е прифатен како еден од најиновативните производители, додека Honor никогаш не се плаши да експериментира и да воведува нови технологии и трендови. Токму поради тоа веста за новиот смартфон на Honor е голема за пазарот на телефони. Мистериозниот телефон ќе го види

Honor во јануари ќе претстави нови смартфон

Honor во јануари ќе претстави нови смартфон

Кинеските компании полека стануваат големи играчи на пазарот на смартфони - Huawei веќе е прифатен како еден од најиновативните производители, додека Honor никогаш не се плаши да експериментира и да воведува нови технологии и трендови. Токму поради тоа веста за новиот смартфон на Honor е голема за пазарот на телефони. Мистериозниот телефон ќе го види

Lenovo пред Samsung и Huawei ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Lenovo пред Samsung и Huawei ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Откако во медиумите почнаа да се појавуваат информации дека идните паметни телефони наместо засек (notch), ќе имаат отвор во форма на букавата “О”, почна и своевидна трка помеѓу производителите кој прв ќе претстави таков смартфон. Најпрвин се мислеше дека тоа ќе биде Samsung, но тогаш се огласи и Huawei со најава дека подготвува таков телефон и оваа

Lenovo пред Samsung и Huawei ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Lenovo пред Samsung и Huawei ќе претстави смартфон со отвор во екранот

Откако во медиумите почнаа да се појавуваат информации дека идните паметни телефони наместо засек (notch), ќе имаат отвор во форма на букавата “О”, почна и своевидна трка помеѓу производителите кој прв ќе претстави таков смартфон. Најпрвин се мислеше дека тоа ќе биде Samsung, но тогаш се огласи и Huawei со најава дека подготвува таков телефон и оваа

Дали вака ќе изгледа екранот и предницата на Galaxy S10+ ?

Дали вака ќе изгледа екранот и предницата на Galaxy S10+ ?

Ice Universe повторно излегува со неговите "протечени" информации, овој пат од маска за екранот на Galaxy S10 Plus од која може да се види неофицијално најавениот Infinity екран со оставен мал простор за камерата на горната страна Покрај од повеќе неофицијални информации кои секогаш ни се достапни пред преставувањето на познатите уреди, за екранот