притисни ентер »

После 60 години традиција автомобилскиот гигант General Motors го менува логото
После 60 години традиција автомобилскиот гигант General Motors го менува логото

После 60 години традиција автомобилскиот гигант General Motors го менува логото

Share Tweet Share Share Email Comments Автомобилскиот американски гигант General Motors ја претставува кампањата „ Everybody in“, чија цел е да создаде свет без емисии и загадување, но и без сообраќајни несреќи. Во овие рамки, GM има три јасни линии на дејствување. Првата е да се забрза имплементацијата на електричните погони, односно свесноста на

По 60 години, General Motors го смени логото

По 60 години, General Motors го смени логото

General Motors ја претставува кампањата „ Everybody in“, чија цел е да создаде свет без емисии и загадување, но и без сообраќајни несреќи. Во овие рамки, GM  има три јасни линии на дејствување. Првата е да се забрза имплементацијата на електричните погони, односно свесноста на корисниците. Потоа, тука е познат напорот од другите производители, а тоа

И General Motors има ново лого / ВИДЕО

И General Motors има ново лого / ВИДЕО

Интересно, за компанија која постои од 1908 година ова е само четврти пат како се интервенира на дизајнот на логото. Како што може да се видите на една од приложените фотографии, првото лого е релативно едноставно, испишано „General Motors Company“, но очигледно имало премногу букви за едно лого. По триесет години следи она со букви „GM“ и напишано

General Motors го промени логото по повеќе од 50 години

General Motors го промени логото по повеќе од 50 години

Американскиот производител на автомобили General Motors ќе го смени логото и ќе започне маркетинг кампања за електрични возила (е-возила) за да се претстави во ново светло: како компанија што произведува возила што не ја загадуваат животната средина. Старото лого со бели букви GM на сина позадина ќе го заменат сини букви GM на бела позадина заоблени

General Motors го промени логото по повеќе од 50 години

General Motors го промени логото по повеќе од 50 години

Американскиот производител на автомобили General Motors ќе го смени логото и ќе започне маркетинг кампања за електрични возила (е-возила) за да се претстави во ново светло: како компанија што произведува возила што не ја загадуваат животната средина. Старото лого со бели букви GM на сина позадина ќе го заменат сини букви GM на бела позадина заоблени

General Motors го промени логото по повеќе од 50 години

General Motors го промени логото по повеќе од 50 години

Американскиот производител на автомобили General Motors ќе го смени логото и ќе започне маркетинг кампања за електрични возила (е-возила) за да се претстави во ново светло: како компанија што произведува возила што не ја загадуваат животната средина. Старото лого со бели букви GM на сина позадина ќе го заменат сини букви GM на бела позадина заоблени

General Motors го промени логото по повеќе од 50 години

General Motors го промени логото по повеќе од 50 години

Американскиот производител на автомобили General Motors ќе го смени логото и ќе започне маркетинг кампања за електрични возила (е-возила) за да се претстави во ново светло: како компанија што произведува… Текстот General Motors го промени логото по повеќе од 50 години е превземен од USB.mk . The post General Motors го промени логото по повеќе од 50

По речиси 60 години GM доби ново лого

По речиси 60 години GM доби ново лого

Еден од најголемите американски производители на автомобили, General Motors, го претстави својот нов бренд-идентитет претставувајќи го новото лого. Логото, кое треба да ја најави новата ера на електрификација, го заменува постоечкото кое е претставено пред повеќе од 50 години. “Има моменти во историајта кога се менува се” изјави меѓудругото Дебора

General Motors по цели 60 години доби ново лого

General Motors по цели 60 години доби ново лого

General Motors врти нова страница во својата историја, започнувајќи нова кампања наречена Everybody In, а се со цел да го претстави новото лого Американскиот гигант General Motors започна нова кампања наречена Everybody In како повик за акција со цел да се реосмисли себе си и да ја достигне целта за создавање на свет без судири, без емисија, без застои,