притисни ентер »

Ангела Ѓоргоска од А1: Работа од дома со четири деца е вистински предизвик

Ангела Ѓоргоска од А1: Работа од дома со четири деца е вистински предизвик

Прогласената состојба на пандемија поради корона вирусот наметна привикнување на новото секојдневие. Отако училиштата и градинките се затворија, се заострија мерките за социјализација, голем број од вработените на А1 Македониа веќе работат од дома , а една од нив е и Ангела Ѓоргоска, експерт за сметководство од Одделот за финансии. Нејзиниот најголем

Работа од дома по принципот три во едно

Работа од дома по принципот три во едно

Фото: Маја Јаневска-Илиева Додека во кујната се крчка ручекот, трпезаријата ми е канцеларија, а салонот – училница за моите деца, велат нашите соговорници Ова време на ковид-19 што го живее светот натера илјадници работници низ светот да ги извршуваат своите работни обврски од дома, се разбира во оние дејности во кои природата на работата го дозволува