притисни ентер »

Најдобрите машки модни комбинации на Мажи на Годината 2019
Најдобрите машки модни комбинации на Мажи на Годината 2019

Најдобрите машки модни комбинации на Мажи на Годината 2019

Во средата на 27 ноември во хотелот DoubleTree by Hilton Skopje се одржа изборот на Мажи на Годината за 2019. Настан на кој се доделија награди за најуспешните мажи во Македонија и настан каде што присуствуваа голем број на јавни личности и луѓе од бизнис секторот, а тоа значи дека и оваа година на едно место можевме да видиме голем број на елеганитни

Како изгледаше стилот на мажите на изборот на Мажи на Годината за 2019?

Како изгледаше стилот на мажите на изборот на Мажи на Годината за 2019?

На 27 ноември, хотелот DoubleTree by Hilton Skopje беше центарот на модата и елеганцијата, поради тоа што се одржа вториот по ред избор на Мажи на Годината за 2019. На оваа манифестација присуствуваа голем број на јавни лица од бизнис секторот, политиката, и јавниот живот. Покрај тоа што ги избравме најуспешните мажи во 13 различни категории, забележавме

Гламур, елеганција и стил… Како изгледаше изборот на Мажи на Годината 2019 низ фотографии- прв дел

Гламур, елеганција и стил… Како изгледаше изборот на Мажи на Годината 2019 низ фотографии- прв дел

На големо задоволство на јавноста, на 27 ноември во хотелот DoubleTree by Hilton Skopje се одржа настанот Мажи на Годината за 2019 каде што втора година по ред ги избравме најуспешните мажи во Македонија за оваа година. Оваа година беше доста поинаква од мината, покрај тоа што воведовме три нови награди во изборот, целата манифестација ја подигнавме