притисни ентер »

Која им е омилена поза на жените?
Која им е омилена поза на жените?

Која им е омилена поза на жените?

Ако сте се прашувале која поза им е омилена на жените, во продолжение прочитајте го одговорот на тоа прашање. Дамите велат дека нивната омилена секс поза е – мисионерската! Значи, жената е легната на грб, мажот е над неа, но… Не затоа што мажот го извршува поголемиот дел од „работата” (добро, малку и поради тоа). Во оваа поза жените се чувствуваат

Нема да погодите: Која им е омилена поза на жените?

Нема да погодите: Која им е омилена поза на жените?

Нема да погодите: Која им е омилена поза на жените? Ако сте се прашувале која поза им е омилена на жените, во продолжение прочитајте го одговорот на тоа прашање. Дамите велат дека нивната омилена секс поза е – мисионерската! Значи, жената е легната на грб, мажот е над неа, но… Не затоа што мажот го извршува поголемиот дел од „работата” (добро, малку

500 жени откриваат кои секс пози најлесно ги водат до оргазам

500 жени откриваат кои секс пози најлесно ги водат до оргазам

За жената да се доведе до оргазам не мора да бидете особено креативни во спалната соба ниту да учите Кама Сутра. Во едно истражување во кое учествувале 500 жени, тие одговарале на прашањето кои пози најчесто ги водат до оргазам. Резултатот до кој се дошло е по малку изненадувачки и упатува на тоа дека најдобрите секс пози за жените се оние наједноставните