притисни ентер »

Ѓорѓиевски: Го зазеленуваме Усје со 1200 аризонски чемпреси, Кисела Вода ќе стане чиста и зелена општина
Ѓорѓиевски: Го зазеленуваме Усје со 1200 аризонски чемпреси, Кисела Вода ќе стане чиста и зелена општина

Ѓорѓиевски: Го зазеленуваме Усје со 1200 аризонски чемпреси, Кисела Вода ќе стане чиста и зелена општина

Тој напиша дека денеска го зазеленија Усје со 1200 аризонски чемпреси на површина од 5000m2, и дека со тоа ја подобруваат естетиката во овој напуштен простор и креираат и природен филтер против загадувањето. – Аризонскиот чемпрес е дрво кое најдобро одговара на временските услови, а за некоја година ќе бидат вистински бели дробови на овој простор кои

На ридот над Усје ќе никнат 1.200 чемпреси

На ридот над Усје ќе никнат 1.200 чемпреси

Денеска на ридот над Усје започна засадувањето на околу 1.200 аризонски чемпреси. Се работи за локација на ридот над игралиштето во Усје, на површина од 5.000 м2. – Обезбедивме донација од околу 1.200 аризонски чемпреси кои најдобро се прилагодуваат на временските услови на нашиот регион. На овој начин ја подобруваме естетиката на овој запуштен простор,

Ѓорѓиевски: Го зазеленуваме Усје со 1200 аризонски чемпреси, Кисела Вода ќе стане чиста и зелена општина

Ѓорѓиевски: Го зазеленуваме Усје со 1200 аризонски чемпреси, Кисела Вода ќе стане чиста и зелена општина

Ѓорѓиевски: Го зазеленуваме Усје со 1200 аризонски чемпреси, Кисела Вода ќе стане чиста и зелена општина Садењето дрвја е инвестиција во зелената иднина и чиста животна средина. Како што ветив, подобрувањето на животот на нашите сограѓани во секој сегмент е мисија за која ќе го дадам и последниот атом од мене да ја исполнам, стои во Фејсбук статусот

Засадени околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Засадени околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски денеска учествуваше во акцијата за засадување на околу 1.200 аризонски чемпреси на ридот над Усје. Тој информира дека денеска е започнато со садење дрвца на ридот над игралиштето во Усје, на површина од 5.000 квадратни метри. – Обезбедивме донација од околу 1.200 аризонски чемпреси кои најдобро

Засадени околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Засадени околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Тој информира дека денеска е започнато со садење дрвца на ридот над игралиштето во Усје, на површина од 5000 м2. – Обезбедивме донација од околу 1200 аризонски чемпреси кои најдобро се прилагодуваат на временските услови на нашиот регион. На овој начин ја подобруваме естетиката на овој запуштен простор, но и креираме природен филтер против загадувањето

Засадени околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Засадени околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Тој информира дека денеска е започнато со садење дрвца на ридот над игралиштето во Усје, на површина од 5000 м2. – Обезбедивме донација од околу 1200 аризонски чемпреси кои најдобро се прилагодуваат на временските услови на нашиот регион. На овој начин ја подобруваме естетиката на овој запуштен простор, но и креираме природен филтер против загадувањето

Засадени околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Засадени околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски денеска учествуваше во акцијата за засадување на околу 1200 аризонски чемпреси на ридот над Усје. Тој информира дека денеска е започнато со садење дрвца на ридот над игралиштето во Усје, на површина од 5000 м2. – Обезбедивме донација од околу 1200 аризонски чемпреси кои најдобро се прилагодуваат

Засадени околу 1.200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Засадени околу 1.200 аризонски чемпреси на ридот над Усје

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски денеска учествуваше во акцијата за засадување на околу 1.200 аризонски чемпреси на ридот над Усје. Тој информира дека денеска е започнато со садење дрвца на ридот над игралиштето во Усје, на површина од 5000 м2. – Обезбедивме донација од околу 1.200 аризонски чемпреси кои најдобро се прилагодуваат

1200 ЧЕМПРЕСИ НАД УСЈЕ Ќе се пошумат 5000 квадрати запуштен простор

1200 ЧЕМПРЕСИ НАД УСЈЕ Ќе се пошумат 5000 квадрати запуштен простор

О колу 1200 аризонски чемпреси ќе бидат засадени во акција за пошумување на ридот над Усје. Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски, информира дека денеска е започнато со садење дрвца на ридот над игралиштето во Усје, на површина од 5000 метри квадратни . – Обезбедивме донација од околу 1200 аризонски чемпреси кои најдобро се прилагодуваат