притисни ентер »

БРЕДЛИ КУПЕР БИЛ НАПАДНАТ СО НОЖ ВО МЕТРО Напаѓачот бил многу млад
БРЕДЛИ КУПЕР БИЛ НАПАДНАТ СО НОЖ ВО МЕТРО Напаѓачот бил многу млад

БРЕДЛИ КУПЕР БИЛ НАПАДНАТ СО НОЖ ВО МЕТРО Напаѓачот бил многу млад

Холивудскиот актер и режисер Бредли Купер открил дека непознат човек пред две години му се заканувал со нож во метро во Њујорк додека одел по својата ќерка Леа. Купер открил дека доживеал напад со нож во њујоршкото метро во октомври 2019 година додека одел да ја земе својата ќерка Леа Де Сејн од училиште. – Шетав низ град и носев слушалки. Отидов до

Славниот глумец открил дека во метро станица во Њујорк непознат човек му се заканувал со нож во раката

Славниот глумец открил дека во метро станица во Њујорк непознат човек му се заканувал со нож во раката

Бредли Купер открил дека непознат човек пред две години му се заканувал со нож во метро во Њујорк додека одел по својата ќерка Леа. "Шетав низ град и носев слушалки. Отидов до метро станицата за да се најдам со мојата ќерка. Човекот ми пријде и помислив дека сака да се фотографира со мене. Погледнав долу и видов дека држи нож во раката" , раскажал

Бредли Купер проговори за нападот во метро: Се свртев и видов вперен нож во мене

Бредли Купер проговори за нападот во метро: Се свртев и видов вперен нож во мене

За време на гостувањето во подкастот „Дакс Шепард“, „Експерт за фотелја“, Купер открил дека доживеал напад со нож во њујоршкото метро во октомври 2019 година додека одел да ја земе својата ќерка Лео Де Сејн од училиште. „Нож беше вперен во мене“, рече Купер. „Беше прилично лудо. Сфатив дека сум премногу опуштен во градот. Гардот ми беше опуштен“. Купер

Бредли Купер проговори за нападот во метро: Се свртев и видов вперен нож во мене

Бредли Купер проговори за нападот во метро: Се свртев и видов вперен нож во мене

За време на гостувањето во подкастот „Дакс Шепард“, „Експерт за фотелја“, Купер открил дека доживеал напад со нож во њујоршкото метро во октомври 2019 година додека одел да ја земе својата ќерка Лео Де Сејн од училиште. „Нож беше вперен во мене“, рече Купер. „Беше прилично лудо. Сфатив дека сум премногу опуштен во градот. Гардот ми беше опуштен“. Купер

Бредли Купер бил нападнат со нож во метро во Њујорк

Бредли Купер бил нападнат со нож во метро во Њујорк

Американскиот глумец Бредли Купер, при гостувањето во интернет-емисијата „Дакс Шепард“, проговори за тоа како бил нападнат со нож во метро во Њујорк. -Ножот беше вперен кон мене! Беше прилично лудо. Тогаш сфатив дека сум премногу опуштен во градот. И мојот телохранител беше опуштен, вели Купер. Тоа се случило во октомври 2019 година кога одел да ја

Бредли Купер нападнат со нож: „Провери дали си избоден“

Бредли Купер нападнат со нож: „Провери дали си избоден“

За време на последната епизода од подкастот на Дакс Шепард „Armchair Expert“, Купер (46) зборувал за инцидентот што се случил во метрото, во 2019. година, кога отишол на училиште да ја земе својата ќерка Леа, која сега има четири години. „Постојано шетав низ Њујорк со (слушалки) во ушите, ова беше пред пандемијата. Бев во метрото, во 11:45 часот, да

Бредли Купер проговори за нападот во метро: Се свртев и видов вперен нож во мене

Бредли Купер проговори за нападот во метро: Се свртев и видов вперен нож во мене

За време на гостувањето во подкастот „Дакс Шепард“, „Експерт за фотелја“, Купер открил дека доживеал напад со нож во њујоршкото метро во октомври 2019 година додека одел да ја земе својата ќерка Лео Де Сејн од училиште. „Нож беше вперен во мене“, рече Купер. „Беше прилично лудо. Сфатив дека сум премногу опуштен во градот. Гардот ми беше опуштен“. Купер

Бредли Купер раскажа како бил нападнат со нож во метро

Бредли Купер раскажа како бил нападнат со нож во метро

Американскиот глумец Бредли Купер, при гостувањето во интернет-емисијата „Дакс Шепард“, проговори за тоа како бил нападнат со нож во метро во Њујорк. – Ножот беше вперен кон мене! Беше прилично лудо. Тогаш сфатив дека сум премногу опуштен во градот. И мојот телохранител беше опуштен, вели Купер. Тоа се случило во октомври 2019 година кога одел да ја

Бредли Купер нападнат со нож: „Провери дали си избоден“

Бредли Купер нападнат со нож: „Провери дали си избоден“

Бредли Купер конечно ги споделил застрашувачките детали од грабежот во Њујорк кога кон него беше повлечен нож. За време на последната епизода од подкастот на Дакс Шепард „Armchair Expert“, Купер (46) зборувал за инцидентот што се случил во метрото, во 2019. година, кога отишол на училиште да ја земе својата ќерка Леа, која сега има четири години. „Постојано

Бредли Купер раскажа како бил нападнат со нож во метро

Бредли Купер раскажа како бил нападнат со нож во метро

Американскиот глумец Бредли Купер, при гостувањето во интернет-емисијата „Дакс Шепард“, проговори за тоа како бил нападнат со нож во метро во Њујорк. – Ножот беше вперен кон мене! Беше прилично лудо. Тогаш сфатив дека сум премногу опуштен во градот. И мојот телохранител беше опуштен, вели Купер. Тоа се случило во октомври 2019 година кога одел да ја