притисни ентер »

На брачна двојка по грешка ѝ префрлиле 120.000 евра, а тие сите ги потрошиле
На брачна двојка по грешка ѝ префрлиле 120.000 евра, а тие сите ги потрошиле

На брачна двојка по грешка ѝ префрлиле 120.000 евра, а тие сите ги потрошиле

Двајцата се обвинети за кражба и преземање на украдени средства. Ослободени биле со кауција. Брачната двојка Роберт и Тифани Вилијамс од Харизбург, во американската држава Пенсилванија, обвинети се за кражба откако потрошиле повеќе десетици илјади долари кои нивната банка по грешка им ги префрлила на сметка. Во судските документи се наведува дека брачната

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 000 долари, потрошиле сè до последен цент

Банка по грешка им префрлила 120 000 долари, потрошиле сè до последен цент

Брачен пар од Пенсилванија бил пријатно изненаден кога на нивната сметка по грешка биле префрлени 120 000 долари. Роберт и Тифани Вилијамс не помислиле на враќање на средствата, туку веднаш се дале на трошење и купиле теренско возило, приколки, тркачки автомобил и многу други предмети, а на пријатели им дали над 10 илјади долари, јавуваат американските

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка

Двојка од Пенсилванија заработиле тужба за кражба, откако потрошиле илјада долари кои банката по грешка ги префрлила на нивна сметка, пренесува Б-би-си. Роберт (36) и Тифани (35) Вилијамс по грешка на банката се збогатија за 120.000 американски долари и потрошиле скоро се. Парот, освен со тужбата, се соочува и со повеќе од 100.000 долари казна за пречекорување

По грешка добиле 120.000 долари и речиси сè потрошиле, а потоа завршиле на суд

По грешка добиле 120.000 долари и речиси сè потрошиле, а потоа завршиле на суд

Брачниот пар Роберт и Тифани Вилијамс од Харизбург, во американската држава Пенсилванија обвинети се за кражба откако потрошиле над десеттина илјади долари кои нивната банка по грешка им ги префрлила на сметка. Во судските документи се наведува дека брачниот пар Вилијам по грешка примил 120.000 долари и дека целата сума пари ја потрошиле. Полицијата

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка

Двојка од Пенсилванија заработиле тужба за кражба, откако потрошиле илјада долари кои банката по грешка ги префрлила на нивна сметка, пренесува Б-би-си. Роберт (36) и Тифани (35) Вилијамс по грешка на банката се збогатија за 120.000 американски долари и потрошиле скоро се. Парот, освен со тужбата, се соочува и со повеќе од 100.000 долари казна за пречекорување