притисни ентер »

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим
Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Најдобриот ракометар на светот се враќа на Светското првенство во францускиот национален тим и покрај повредата. Никола Карабатиќ од 2006 година ги предводеше „триколорите“ до четири светски, три европски, две олимписки злата. Франција едвај го совлада Бразил синоќа со 24:22 во првиот меч на Светското првенство, по што не задоцнија критиките од јавноста

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Најдобриот ракометар на светот се враќа на Светското првенство во францускиот национален тим и покрај повредата. Никола Карабатиќ од 2006 година ги предводеше „триколорите“ до четири светски, три европски, две олимписки злата. Франција синоќа со потешкотии го совлада Бразил со резултат 24:22 во нивниот прв меч на Светското првенство, по што не задоцнија

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Најдобриот ракометар на светот се враќа на Светското првенство во францускиот национален тим и покрај повредата. Никола Карабатиќ од 2006 година ги предводеше „триколорите“ до четири светски, три европски, две олимписки злата. Франција едвај го совлада Бразил синоќа со 24:22 во првиот меч на Светското првенство, по што не задоцнија критиките од јавноста

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Најдобриот ракометар на светот се враќа на Светското првенство во францускиот национален тим и покрај повредата. Никола Карабатиќ од 2006 година ги предводеше „триколорите“ до четири светски, три европски, две олимписки злата. Франција едвај го совлада Бразил синоќа со 24:22 во првиот меч на Светското првенство, по што не задоцнија критиките од јавноста

Карабатиќ доаѓа на СП

Карабатиќ доаѓа на СП

Најдобриот ракометар на светот се враќа на Светското првенство во францускиот национален тим и покрај повредата. Никола Карабатиќ од 2006 година ги предводеше „триколорите“ до четири светски, три европски, две олимписки злата. Франција едвај го совлада Бразил синоќа со 24:22 во првиот меч на Светското првенство, по што не задоцнија критиките од јавноста

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Најдобриот ракометар на светот се враќа на Светското првенство во францускиот национален тим и покрај повредата. Никола Карабатиќ од 2006 година ги предводеше „триколорите“ до четири светски, три европски, две олимписки злата. Франција едвај го совлада Бразил синоќа со 24:22 во првиот меч на Светското првенство, по што не задоцнија критиките од јавноста

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Најдобриот ракометар на светот се враќа на Светското првенство во францускиот национален тим и покрај повредата. Никола Карабатиќ од 2006 година ги предводеше „триколорите" до четири светски, три европски, две олимписки злата. Франција едвај го совлада Бразил синоќа со 24:22 во првиот меч на Светското првенство, по што не задоцнија критиките од јавноста

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Карабатиќ се приклучува на францускиот национален тим

Ова требаше да биде првото големо натпреварување кое го пропушта за националниот тим, но тој се враќа на време за да помогне на неговата земја. Тој досега учествувал на сите европски и светски шампионати, како и на Олимписките игри од 2003 година, откако е член на националниот тим Берлин,12 јануари 2019 (МИА) – Најдобриот ракометар на светот се враќа

ФРАНЦИЈА НЕ МОЖЕ БЕЗ НЕГО: Никола Карабатиќ ќе игра на СП

ФРАНЦИЈА НЕ МОЖЕ БЕЗ НЕГО: Никола Карабатиќ ќе игра на СП

Гласно одекна дека најдобриот ракометар на светот ќе го пропушти СП во Германија и Данска, а уште погласно ќе биде пречекано неговото враќање во репрезентацијата. Никола Карабатиќ и се приклучува на Франција на Светското првенство. Најдобриот ракометар на светот поради повреда и операција на левото стопало требаше да паузира шест месеци и беше најавено

Претседателот на Франција ја отвори „куќата на ракометот“ и ги испрати „експертите“ на СП

Претседателот на Франција ја отвори „куќата на ракометот“ и ги испрати „експертите“ на СП

Репрезентацијата на Франција како актуелен светски шампион и еден од големите фаворити за новата светска круна на СП во Германија и Данска беше испратена со нависоки почести. Симболично пред стартот на 26. Светско првенство, во париското предградие Кретеј беше организирано свечено отворање на националната „куќа на ракометот“ на кое присуствуваше и