притисни ентер »

Кокошков веќе не е селектор на Србија
Кокошков веќе не е селектор на Србија

Кокошков веќе не е селектор на Србија

Српскиот кошаркарски тренер Игор Кокошков, кој со Словенија ја освои титулата европски првак во 2017 година, веќе не е селектор на Србија. Како што попладнево е официјално соопштено во Белград, Кошаркарската федерација на Србија и Кокошков спогодбено ја прекинале соработката. Кокошков седна на клупата на Србија во ноември 2019 година, но не ги исполни

Кокошков веќе не е селектор на Србија

Кокошков веќе не е селектор на Србија

Српскиот кошаркарски тренер Игор Кокошков, кој со Словенија ја освои титулата европски првак во 2017 година, веќе не е селектор на Србија. Како што попладнево е официјално соопштено во Белград, Кошаркарската федерација на Србија и Кокошков спогодбено ја прекинале соработката. Кокошков седна на клупата на Србија во ноември 2019 година, но не ги исполни

Кокошков веќе не е селектор на Србија

Кокошков веќе не е селектор на Србија

Српскиот кошаркарски тренер Игор Кокошков, кој со Словенија ја освои титулата европски првак во 2017 година, веќе не е селектор на Србија. Како што попладнево е официјално соопштено во Белград, Кошаркарската федерација на Србија и Кокошков спогодбено ја прекинале соработката. Кокошков седна на клупата на Србија во ноември 2019 година, но не ги исполни

Кокошков веќе не е селектор на Србија

Кокошков веќе не е селектор на Србија

Српскиот кошаркарски тренер Игор Кокошков, кој со Словенија ја освои титулата европски првак во 2017 година , веќе не е селектор на Србија. Како што попладнево е официјално соопштено во Белград, Кошаркарската федерација на Србија и Кокошков спогодбено ја прекинале соработката. Кокошков седна на клупата на Србија во ноември 2019 година , но не ги исполни

Кокошков повеќе не е селектор на Србија

Кокошков повеќе не е селектор на Србија

Игор Кокошков повеќе не е селектор на кошаркарската репрезентација на Србија. Тренерот и Кошаркарскиот сојуз на Србија, во вторникот, спогодбено се разделеиле. Кокошков, во ноември 2019 година, го наследи на кормилото на националниот тим, Александар Ѓорѓевииќ. Под негово водство, Србија доживеа големо разочарување, како домаќин на квалификацискиот

Кокошков повеќе не е селектор на Србија

Кокошков повеќе не е селектор на Србија

Игор Кокошков повеќе не е селектор на кошаркарската репрезентација на Србија. Тренерот и Кошаркарскиот сојуз на Србија, во вторникот, спогодбено се разделеиле. Кокошков, во ноември 2019 година, го наследи на кормилото на националниот тим, Александар Ѓорѓевииќ. Под негово водство, Србија доживеа големо разочарување, како домаќин на квалификацискиот

Кокошков повеќе не е селектор на Србија

Кокошков повеќе не е селектор на Србија

Игор Кокошков повеќе не е селектор на кошаркарската репрезентација на Србија. Тренерот и Кошаркарскиот сојуз на Србија, во вторникот, спогодбено се разделеиле. Кокошков, во ноември 2019 година, го наследи на кормилото на националниот тим, Александар Ѓорѓевииќ. Под негово водство, Србија доживеа големо разочарување, како домаќин на квалификацискиот

Официјално: Кокошков не е повеќе селектор на Србија, Пешиќ чека промоција!

Официјално: Кокошков не е повеќе селектор на Србија, Пешиќ чека промоција!

Она што се најавуваше веќе извесно време од денеска е и официјално. Игор Кокошков не е повеќе селектор на кошаркарската репрезентација на Србија. Тој и КСС ја раскинале соработката, и тоа по неколку неуспеси со репрезентацијата под водство на Кокошков. Ова значи дека многу бргу Србија ќе добие нов селектор. Според медиумите кај нашиот северен сосед,

Официјално: Кокошков не е повеќе селектор на Србија, Пешиќ чека промоција!

Официјално: Кокошков не е повеќе селектор на Србија, Пешиќ чека промоција!

Она што се најавуваше веќе извесно време од денеска е и официјално. Игор Кокошков не е повеќе селектор на кошаркарската репрезентација на Србија. Тој и КСС ја раскинале соработката, и тоа по неколку неуспеси со репрезентацијата под водство на Кокошков. Ова значи дека многу бргу Србија ќе добие нов селектор. Според медиумите кај нашиот северен сосед,