притисни ентер »

Научници од Британија и Норвешка најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен
Научници од Британија и Норвешка најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници од Британија и Норвешка најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Двајца научници, еден од Британија и еден од Норвешка, неодамна објавија студија од која би можело да се заклучи дека вирусот САРС Ков-2 е вештачки направен во лабораторија. Според нивното истражување, новиот вирус содржи некои секвенци за кои се чини дека се вештачки вметнати, со што успешноста на вирусот би се зголемила. Биргер Соренсен и Ангус Далгеиш

Научници од Британија и Норвешка најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници од Британија и Норвешка најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Двајца научници, еден од Британија и еден од Норвешка, неодамна објавија студија од која би можело да се заклучи дека вирусот САРС Ков-2 е вештачки направен во лабораторија. Според нивното истражување, новиот вирус содржи некои секвенци за кои се чини дека се вештачки вметнати, со што успешноста на вирусот би се зголемила. Биргер Соренсен и Ангус Далгеиш

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Двајца научници, еден од Британија и еден од Норвешка, неодамна објавија студија од која би можело да се заклучи дека вирусот САРС Ков-2 е вештачки направен во лабораторија. Според нивното истражување, новиот вирус содржи некои секвенци за кои се чини дека се вештачки вметнати, со што успешноста на вирусот би се зголемила. Биргер Соренсен и Ангус Далгеиш

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Двајца научници, еден од Британија и еден од Норвешка, неодамна објавија студија од која би можело да се заклучи дека вирусот САРС Ков-2 е вештачки направен во лабораторија. Според нивното истражување, новиот вирус содржи некои секвенци за кои се чини дека се вештачки вметнати, со што успешноста на вирусот би се зголемила. Биргер Соренсен и Ангус Далгеиш

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Двајца научници, еден од Британија и еден од Норвешка, неодамна објавија студија од која би можело да се заклучи дека вирусот САРС Ков-2 е вештачки направен во лабораторија. Според нивното истражување, новиот вирус содржи некои секвенци за кои се чини дека се вештачки вметнати, со што успешноста на вирусот би се зголемила. Биргер Соренсен и Ангус Далгеиш

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Двајца научници, еден од Британија и еден од Норвешка, неодамна објавија студија од која би можело да се заклучи дека вирусот САРС Ков-2 е вештачки направен во лабораторија. Според нивното истражување, новиот вирус содржи некои секвенци за кои се чини дека се вештачки вметнати, со што успешноста на вирусот би се зголемила. Биргер Соренсен и Ангус Далгеиш

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен Двајца научници, еден од Британија и еден од Норвешка, неодамна објавија студија од која би можело да се заклучи дека вирусот САРС Ков-2 е вештачки направен во лабораторија. Според нивното истражување, новиот вирус содржи некои секвенци за кои се чини дека се вештачки вметнати, со што успешноста

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Научници најдоа докази дека корона вирусот е вештачки направен

Двајца научници, еден од Британија и еден од Норвешка, неодамна објавија студија од која би можело да се заклучи дека вирусот САРС Ков-2 е вештачки направен во лабораторија. Според нивното истражување, новиот вирус содржи некои секвенци за кои се чини дека се вештачки вметнати, со што успешноста на вирусот би се зголемила. Биргер Соренсен и Ангус Далгеиш