притисни ентер »

Дали флертот секогаш води кон неверство?
Дали флертот секогаш води кон неверство?

Дали флертот секогаш води кон неверство?

Дури и кога сте во сериозна врска или во брак, одреден степен флертување е совршено нормален. Секако дека ќе ви поцрвенат образите кога некое слатко момче ќе ви каже дека имате убава насмевка. Понекогаш дури можете и да возвратите на флертот затоа што тоа ви прави да се чувствувате добро и да бидете забележани. Овие сценарија се секојдневно и тука