притисни ентер »

„ГЛУМиЦИ“-Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците
„ГЛУМиЦИ“-Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците

„ГЛУМиЦИ“-Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците

Настапија актерите Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола Наковски, Никола Ристески, Дениз Ајдаревиќ. Тие на велешката публиката и понудија интересна, несекојдневна претстава во која говореа за Глумиците и Глумците нивните проблеми, а и публиката имаше можност да разговара за нивната професија и

„ГЛУМиЦИ“-Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците

„ГЛУМиЦИ“-Артропија претстава за остварените и неостварено соништа на глумците

фото: МИА На малата сцената на велешкиот Народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот“ синоќа беше изведена претставата „ГЛУМиЦИ“ – Артопија. Настапија актерите Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Кристина Леловац, Бојан Кирковски, Ненад Митевски, Никола Наковски, Никола Ристески, Дениз Ајдаревиќ. Тие на велешката публиката и понудија интересна, несекојдневна