притисни ентер »

Убавините на Далмација
Убавините на Далмација

Убавините на Далмација

Иако денес денов е како да сме есен, сепак ние веќе сме подесени во летно расположение и покрај сите препреки за патување и море. Следиме информации за шетање надвор од државава, а имаме и список од нашите Македонски убавини кои ова лето може да се посетат. Сепак, како што најави насловот, оваа статија е посветена на убавините на Хрватска, поточно