притисни ентер »

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали
Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Рударскиот град Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали, неговата реализација ќе почне годинава, најави градоначалникот на Општина Пробиштип, Драган Анастасов. Музејот на ретки минерали ќе чини 12 милиони денари, од кои девет милиони денари ќе се обезбедат преку Бирото за рамномерен регионален развој и Министерството за локална самоуправа, а останатите

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Рударскиот град Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали, неговата реализација ќе почне годинава, најави градоначалникот на Општина Пробиштип, Драган Анастасов. Музејот на ретки минерали ќе чини 12 милиони денари, од кои девет милиони денари ќе се обезбедат преку Бирото за рамномерен регионален развој и Министерството за локална самоуправа, а останатите

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Рударскиот град Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали, неговата реализација ќе почне годинава,  најави градоначалникот на Општина Пробиштип, Драган Анастасов. Музејот на ретки минерали ќе чини 12 милиони денари, од кои девет милиони денари ќе се обезбедат преку Бирото за рамномерен регионален развој и Министерството за локална самоуправа, а останатите

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Рударскиот град Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали, неговата реализација ќе почне годинава, најави градоначалникот на Општина Пробиштип, Драган Анастасов. Музејот на ретки минерали ќе чини 12 милиони денари, од кои девет милиони денари ќе се обезбедат преку Бирото за рамномерен регионален развој и Министерството за локална самоуправа, а останатите

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали

Рударскиот град Пробиштип ќе добие Музеј на ретки минерали, неговата реализација ќе почне годинава,  најави градоначалникот на Општина Пробиштип, Драган Анастасов. Музејот на ретки минерали ќе чини 12 милиони денари, од кои девет милиони денари ќе се обезбедат преку Бирото за рамномерен регионален развој и Министерството за локална самоуправа, а останатите