притисни ентер »

Премиерот Заев најави нова германска инвестиција до крај на месецов
Премиерот Заев најави нова германска инвестиција до крај на месецов

Премиерот Заев најави нова германска инвестиција до крај на месецов

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов. Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. На прес-конференција во Владата по вчерашното изгласување

Премиерот Заев најави нова германска инвестиција

Премиерот Заев најави нова германска инвестиција

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов. Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. – Во најави се неколку фабрики – дел ги соопштивме

До крај на јануари ќе се објави нова германска инвестиција

До крај на јануари ќе се објави нова германска инвестиција

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов. Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. На прес-конференција во Владата по вчерашното изгласување

Која е големата инвестиција за која лобира Заев кај Меркел а за која се бара локација во регионот

Која е големата инвестиција за која лобира Заев кај Меркел а за која се бара локација во регионот

До крајот на месецот Заев очекува влез на германска инвестиција во земјава. Меѓутоа, тој откри и дека Македонија лобира за влез на голема инвестиција во државата, за која што како рече се бара локација во регионот. Заев се надева дека ќе Македонија ќе успее да ги привлече тие инвеститори кои ги меркаат и Србија и Бугарија, а лобирал кај советникот

Заев најави нова германска инвестиција до крај на месецов

Заев најави нова германска инвестиција до крај на месецов

Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. На прес-конференција во Владата по вчерашното изгласување на уставните измени за Договорот од Преспа со кој треба да се одблокираат интеграциите на државава во НАТО и ЕУ, Заев рече дека Македонија има јасно трасирана иднина и отворен безбеден пат, како најважен

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов. Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. На прес-конференција во Владата по вчерашното изгласување

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов. Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. На прес-конференција во Владата по вчерашното изгласување

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов. Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. На прес-конференција во Владата по вчерашното изгласување

Заев очекува нова германска инвестиција до крај на месецов

Заев очекува нова германска инвестиција до крај на месецов

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов. Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. На прес-конференција во Владата по вчерашното изгласување

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Објава за нова германска инвестиција до крај на месецов

Објави за нови инвестици, пред се странски, во првиот квартал годинава, очекува премиерот Зоран Заев, а првата, како што изјави денеска, ќе биде германска и веројатно ќе биде објавена до крајот на месецов. Според Заев, се лобира и за влез на голема инвестиција за која се бара локација во регионот. На прес-конференција во Владата по вчерашното изгласување