притисни ентер »

Се подготвува нов филм за Боб Дилан
Се подготвува нов филм за Боб Дилан

Се подготвува нов филм за Боб Дилан

Се подготвува документарец за турнејата на Боб Дилан “Rolling Thunder Revue”, а ќе биде снимен од Мартин Скорсезе. Идејата е филмот да биде базиран на интервјуата со славниот кантавтор. Како што се најавува, дејството на филмот ќе се темели на опис на немирниот дух на САД во 1975 година и претставување на музиката на Боб Дилан што ја изведувал таа

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Она што неколку години се сметаше само за гласина, дека Мартин Скорсезе ќе режира документарен филм за славната турнеја на Боб Дилан во 1975 година, сега е и официјално потврдено. Се работи за турнејата „Rolling Thunder Revue”. Документарецот под наслов „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese” ќе биде прикажан оваа година на Нетфликс,

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Она што неколку години се сметаше само за гласина, дека Мартин Скорсезе ќе режира документарен филм за славната турнеја на Боб Дилан во 1975 година, сега е и официјално потврдено. Се работи за турнејата „Rolling Thunder Revue”. Документарецот под наслов „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese” ќе биде прикажан оваа година на Нетфликс,

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Она што неколку години се сметаше само за гласина, дека Мартин Скорсезе ќе режира документарен филм за славната турнеја на Боб Дилан во 1975 година, сега е и официјално потврдено. Се работи за турнејата „Rolling Thunder Revue”. Документарецот под наслов „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese” ќе биде прикажан оваа година на Нетфликс,

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Она што неколку години се сметаше само за гласина, дека Мартин Скорсезе ќе режира документарен филм за славната турнеја на Боб Дилан во 1975 година, сега е и официјално потврдено. Се работи за турнејата „Rolling Thunder Revue”. Документарецот под наслов „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese” ќе биде прикажан оваа година на Нетфликс,

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Она што неколку години се сметаше само за гласина, дека Мартин Скорсезе ќе режира документарен филм за славната турнеја на Боб Дилан во 1975 година, сега е и официјално потврдено. Се работи за турнејата „Rolling Thunder Revue”. Документарецот под наслов „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese” ќе биде прикажан оваа година на Нетфликс,

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година Она што неколку години се сметаше само за гласина, дека Мартин Скорсезе ќе режира документарен филм за славната турнеја на Боб Дилан во 1975 година, сега е и официјално потврдено. Се работи за турнејата „Rolling Thunder Revue”. Документарецот под наслов „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Скорсезе ќе режира филм за турнејата на Боб Дилан во 1975 година

Она што неколку години се сметаше само за гласина, дека Мартин Скорсезе ќе режира документарен филм за славната турнеја на Боб Дилан во 1975 година, сега е и официјално потврдено. Се работи за турнејата „Rolling Thunder Revue”. Документарецот под наслов „Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese” ќе биде прикажан оваа година на Нетфликс,