притисни ентер »

Како изгледа „Сулејман“ 7 години по серијата
Како изгледа „Сулејман“ 7 години по серијата

Како изгледа „Сулејман“ 7 години по серијата

Најмногу запамтен по улогата на султан Сулејман од истоимената серија. View this post on Instagram A post shared by Halit Ergenç (@halitergencresmi) on Jun 18, 2015 at 5:34am PDT Популарниот филмски глумец Халит Ергенц се прослави низ цел Балкан во улогата на Онур Аксал во серијата "Илјада и една ноќ" и во улогата на "Сулејман Величествен" од истоимената