притисни ентер »

Катарина Ивановска ја започна 2019  со нова промена – мала ама впечатлива

Катарина Ивановска ја започна 2019 со нова промена – мала ама впечатлива

За некои почетокот на Нова година носи и нови предизвици, нови промени, нови успеси кои ќе останат запаметени. Македонскиот модел Катарина Ивановска на почетокот на 2019та направи промена во нејзиниот изглед. Имено, Катарина има нова фризура, односно ја скрати косата и направи шишки. Иако станува збор за мала промена, сепак е впечатлива и оние кои

МАКЕДОНСКИОТ МОДЕЛ КАТЕРИНА ИВАНОВСКА СЕ ПОФАЛИ СО НОВИОТ ИЗГЛЕД:„ Нова година, нова промена, нова јас“!

МАКЕДОНСКИОТ МОДЕЛ КАТЕРИНА ИВАНОВСКА СЕ ПОФАЛИ СО НОВИОТ ИЗГЛЕД:„ Нова година, нова промена, нова јас“!

За некои почетокот на Нова година носи и нови предизвици, нови промени, нови успеси кои ќе останат запаметени. Македонскиот модел Катарина Ивановска на почетокот на 2019та направи промена во нејзиниот изглед. Имено, Катарина има нова фризура, односно ја скрати косата и направи шишки. Иако станува збор за мала промена, сепак е впечатлива и оние кои