притисни ентер »

Реакции на граѓаните – Неимунизирани попишувачи нема да примиме дома
Реакции на граѓаните – Неимунизирани попишувачи нема да примиме дома

Реакции на граѓаните – Неимунизирани попишувачи нема да примиме дома

Неим*низирани попишувачи нема да пуштаме во домовите за време на пописот – велат граѓаните во анкета за ТВ 24. Според нив, им*низацијата против новата болест треба да биде задолжителна за попишувачите на терен, во услови кога пописот се спроведува среде панде*ија, а се стравува и од нов бран на заразени наесен. Од државниот завод за статистика пак

Реакции на граѓаните – Неимунизирани попишувачи нема да примиме дома

Реакции на граѓаните – Неимунизирани попишувачи нема да примиме дома

ИЗВОР Скопје24 | јули 21, 2021 Неим*низирани попишувачи нема да пуштаме во домовите за време на пописот – велат граѓаните во анкета за ТВ 24. Според нив, им*низацијата против новата болест треба да биде задолжителна за попишувачите на терен, во услови кога пописот се спроведува среде панде*ија, а се стравува и од нов бран на заразени наесен. Од државниот

Peaкции нa гpaѓaнитe – Heимyнизиpaни пoпишyвaчи нeмa дa пpимимe дoмa

Peaкции нa гpaѓaнитe – Heимyнизиpaни пoпишyвaчи нeмa дa пpимимe дoмa

Неим*низирани попишувачи нема да пуштаме во домовите за време на пописот – велат граѓаните во анкета за ТВ 24. Според нив, им*низацијата против новата болест треба да биде задолжителна за попишувачите на терен, во услови кога пописот се спроведува среде пандемија, а се стравува и од нов бран на заразени наесен. Од државниот завод за статистика пак