притисни ентер »

ПРАКТИЧНО И КОРИСНО: На сопругот му направила паб во дворот за да го задржи дома
ПРАКТИЧНО И КОРИСНО: На сопругот му направила паб во дворот за да го задржи дома

ПРАКТИЧНО И КОРИСНО: На сопругот му направила паб во дворот за да го задржи дома

„Мојот сопруг Пол отсекогаш сакал малку да скокне во локалниот паб и никако не можев да го задржам дома. Размислував и дојдов до идејата во дворот да изградам сопствен паб“, рекла неговата сопруга Џејн Тапер. Пол Тапер, инженер од Њјутон Абот во Велика Британија отсекогаш обожувал да оди во локалниот паб, но неговата сопруга Џејн (48) сметала дека

ПРАКТИЧНО И КОРИСНО: На сопругот му направила паб во дворот за да го задржи дома!

ПРАКТИЧНО И КОРИСНО: На сопругот му направила паб во дворот за да го задржи дома!

„Мојот сопруг Пол отсекогаш сакал малку да скокне во локалниот паб и никако не можев да го задржам дома. Размислував и дојдов до идејата во дворот да изградам сопствен паб“, рекла неговата сопруга Џејн Тапер. Пол Тапер, инженер од Њјутон Абот во Велика Британија отсекогаш обожувал да оди во локалниот паб, но неговата сопруга Џејн (48) сметала дека