притисни ентер »

Федерер донираше милион франци за броба со коронавирусот
Федерер донираше милион франци за броба со коронавирусот

Федерер донираше милион франци за броба со коронавирусот

Швајцарскиот тенисер Роже Федерер донираше голема сума на пари за швајцарските семејства загрозени од коронавирусот. Најтрофејниот тенисер на денешницата својата одлука ја донесе заедно со сопругата Мирка, а најави дека ќе продолжи да им дава помош на оние на кои им е потребна. -Ова се тешки времиња и никој не би требало да биде оставен сам. Мирка

Федерер донираше милион франци за најпогодените семејства во Швајцарија од коронавирусот

Федерер донираше милион франци за најпогодените семејства во Швајцарија од коронавирусот

Швајцарија- Тенискиот ас Роџер Федерер и неговата сопруга Мирка донираа милион франци за најпогодените семејства во Швајцарија од коронавирусот. -Нашиот прилог е само почеток. Се надеваме дека и други ќе се приклучат со донации за најзагрозените семејства. Заедно можеме да ја надминеме кризата. Останете здрави, пишува во пораката на Федерер објавена

Федерер донираше 1 милион долари за најзагрозените фамилии

Федерер донираше 1 милион долари за најзагрозените фамилии

Поранешниот светски тениски првак Рожер Федерер и неговата сопруга Мирка донираа 1 милион швајцарски франци (1 милион долари) на фамилиите погодени поради пандемијата на корона вирусот во Швајцарија. „Ова се тешки времиња и никој не смее да биде запоставен“, напишал Федерер на својот профил на Твитер. Швајцарија има 9.900 потврдени случаи и 122 мртви

Федерер донираше 1 милион долари за најзагрозените фамилии

Федерер донираше 1 милион долари за најзагрозените фамилии

Поранешниот светски тениски првак Рожер Федерер и неговата сопруга Мирка донираа 1 милион швајцарски франци (1 милион долари) на фамилиите погодени поради пандемијата на корона вирусот во Швајцарија. „Ова се тешки времиња и никој не смее да биде запоставен“, напишал Федерер на својот профил на Твитер. Швајцарија има 9.900 потврдени случаи и 122 мртви

Федерер донираше 1 милион долари за најзагрозените фамилии

Федерер донираше 1 милион долари за најзагрозените фамилии

Поранешниот светски тениски првак Рожер Федерер и неговата сопруга Мирка донираа 1 милион швајцарски франци (1 милион долари) на фамилиите погодени поради пандемијата на корона вирусот во Швајцарија. „Ова се тешки времиња и никој не смее да биде запоставен“, напишал Федерер на својот профил на Твитер. Швајцарија има 9.900 потврдени случаи и 122 мртви

Федерер донираше 1 милион франци за загрозените од коронавирусот

Федерер донираше 1 милион франци за загрозените од коронавирусот

Поранешниот прв светски тениски рекет, легендарниот Роџер Федерер и неговата сопруга Мирка донираа 1 милион швајцарски франци (околу 940.000 евра) на семејствата кои се загрозени поради пандемијата од коронавирусот во Швајцарија. „Ова се тешки времиња за сите и никој не смее да биде запоставен“ напиша Федерер на социјалните мрежи. Во Швајцарија има

Федерер донираше 1 милион франци за загрозените од коронавирусот

Федерер донираше 1 милион франци за загрозените од коронавирусот

Поранешниот прв светски тениски рекет, легендарниот Роџер Федерер и неговата сопруга Мирка донираа 1 милион швајцарски франци (околу 940.000 евра) на семејствата кои се загрозени поради пандемијата од коронавирусот во Швајцарија. „Ова се тешки времиња за сите и никој не смее да биде запоставен“ напиша Федерер на социјалните мрежи. Во Швајцарија има

Федерер и Мирка донираа милион франци за борбата со коронавирусот

Федерер и Мирка донираа милион франци за борбата со коронавирусот

Најтрофејниот тенисер на денешницата заедно со својата соприга донираа милион франци на семејствата кои се погодени од пандемијата на коронавирусот во неговата земја. Федерер моментно се опоравува по операцијата на коленото, но не седи со скрстени раце и одлучи да им помогне на тие кои им е најпотребна помошта во овие времиња. – Ова се тешки времиња

Роџер Федерер донираше милион франци за швајцарските семејства, но тоа е само почеток

Роџер Федерер донираше милион франци за швајцарските семејства, но тоа е само почеток

Тенискиот великан Роџер Федерер објави дека донирал еден милион франци за да им помогне на најсиромашните семејства во Швајцарија за време на коронавирусот. Ова, како што напиша Роџер во објавата на „Инстаграм“, е само почеток на неговиот придонес за помагање во борбата против тешкиот непријател што ја води Швајцарија, како и сите земји во светот.

Роџер Федерер донираше милион франци за швајцарските семејства, но тоа е само почеток

Роџер Федерер донираше милион франци за швајцарските семејства, но тоа е само почеток

Тенискиот великан Роџер Федерер објави дека донирал еден милион франци за да им помогне на најсиромашните семејства во Швајцарија за време на коронавирусот. Ова, како што напиша Роџер во објавата на „Инстаграм“, е само почеток на неговиот придонес за помагање во борбата против тешкиот непријател што ја води Швајцарија, како и сите земји во светот.