притисни ентер »

Поради големиот интерес, уште еден, вечерен термин за прикажување на филмот „Дедо и внук“
Поради големиот интерес, уште еден, вечерен термин за прикажување на филмот „Дедо и внук“

Поради големиот интерес, уште еден, вечерен термин за прикажување на филмот „Дедо и внук“

Охрид, 4. декември 2019 (ОХРИДПРЕС) – Во пресрет на премиерата на филмот „Дедо и внук“ на режисерот Илија Пиперкоски, а поради преголемата заинтересираност за билети, донесена е одлука да се одржи и втора проекција на филмот, информираат од тимот на Пиперковски. – Со тоа сакаме да им излеземе во пресрет на сите заинтересирани гледачи кои сакаат да

Во петок промоција на последниот филм на починатиот актер Салаетин Билал

Во петок промоција на последниот филм на починатиот актер Салаетин Билал

Филмот „Дедо и внук“, последниот филм што го сними актерот Салаетин Билал, ќе има промоција во петок во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид. По ова филмот ќе се прикажува и во кината низ целата држава. Охрид. Покрај Билал, во филмот играат и Дејан Лилиќ, Даниела Ивановска, Горан Стојаноски, Благој Веселинов и други. „Беше вистинско задоволство

Во петок промоција на последниот филм на починатиот актер Салаетин Билал

Во петок промоција на последниот филм на починатиот актер Салаетин Билал

Филмот „Дедо и внук“, последниот филм што го сними актерот Салаетин Билал, ќе има промоција во петок во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид. По ова филмот ќе се прикажува и во кината низ целата држава. Охрид. Покрај Билал, во филмот играат и Дејан Лилиќ, Даниела Ивановска, Горан Стојаноски, Благој Веселинов и други. „Беше вистинско задоволство

Актерот Салаетин Билал си замина пред да го види својот последен филм, „Дедо и внук“

Актерот Салаетин Билал си замина пред да го види својот последен филм, „Дедо и внук“

Беше вистинско задоволство да се работи со еден од доајените на македонскиот филм. Човек од кого може многу да се научи, не само за филмот, туку и за животот воопшто. Вака режисерот Илија Пиперковски се сеќава на деновите поминати при снимањето на неговиот филм „Дедо и внук“, во кој забележителна улога има и Салаетин Билал, големиот актер кој замина

Филмот „Дедо и внук“ посветен на Салаетин Билал, големиот актер кој си замина пред да го види својот последен филм

Филмот „Дедо и внук“ посветен на Салаетин Билал, големиот актер кој си замина пред да го види својот последен филм

Охрид, 3. декември 2019 (ОХРИДПРЕС) – Беше вистинско задоволство да се работи со еден од доајените на македонскиот филм. Човек од кого може многу да се научи, не само за филмот, туку и за животот воопшто. Вака режисерот Илија Пиперковски се сеќава на деновите поминати при снимањето на неговиот последен филм „Дедо и внук“, во кој забележителна улога

Актерот Салаетин Билал си замина пред да го види својот последен филм, „Дедо и внук“

Актерот Салаетин Билал си замина пред да го види својот последен филм, „Дедо и внук“

Охрид, 3. декември 2019 година Беше вистинско задоволство да се работи со еден од доајените на македонскиот филм. Човек од кого може многу да се научи, не само за филмот, туку и за животот воопшто. Вака режисерот Илија Пиперковски се сеќава на деновите поминати при снимањето на неговиот последен филм „Дедо и внук“, во кој […]