притисни ентер »

Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“
Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“

Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“

Скопје, 4 декември 2019 (/) – Модниот дизајнер Папаз и компанијата за противпожарна техника „БИСПАГ“ направија уникатна фото сесија со моќна порака – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“. Дизајнерот Папаз изрази задоволство што фото сесијата ќе предизвика внимание кај љубителите на модата и ќе ја подигнеме свеста за безбедноста

Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“

Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“

Модниот дизајнер Папаз и компанијата за противпожарна техника „БИСПАГ“ направија уникатна фото сесија со моќна порака – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“. Дизајнерот Папаз изрази задоволство што фото сесијата ќе предизвика внимание кај љубителите на модата и ќе ја подигнеме свеста за безбедноста. Тимот на компанијата „БИСПАГ“

Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“

Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“

Модниот дизајнер Папаз и компанијата за противпожарна техника „БИСПАГ“ направија уникатна фото сесија со моќна порака – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“. Дизајнерот Папаз изрази задоволство што фото сесијата ќе предизвика внимание кај љубителите на модата и ќе ја подигнеме свеста за безбедноста. Тимот на компанијата „БИСПАГ“

Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“

Фотосесија – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“

Модниот дизајнер Папаз и компанијата за противпожарна техника „БИСПАГ“ направија уникатна фото сесија со моќна порака - „безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“. Скопје, 4 декември 2019 (МИА) – Модниот дизајнер Папаз и компанијата за противпожарна техника „БИСПАГ“ направија уникатна фото сесија со моќна порака – „Безбедноста треба

Фотосесија: Безбедноста на прво место за секој од нас

Фотосесија: Безбедноста на прво место за секој од нас

Модниот дизајнер Папаз и компанијата за противпожарна техника „БИСПАГ“ направија уникатна фото сесија со моќна порака – „Безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас“. Дизајнерот Папаз изрази задоволство што фото сесијата ќе предизвика внимание кај љубителите на модата и ќе ја подигнеме свеста за безбедноста.   Тимот на компанијата „БИСПАГ“

Спој на убаво и безбедно: Модниот дизајнер Папаз и БИСПАГ со уникатна модна приказна

Спој на убаво и безбедно: Модниот дизајнер Папаз и БИСПАГ со уникатна модна приказна

Модата и бeзбедноста може да бидат спој на една приказна, едноставно, модниот дизајнер Папаз со БИСПАГ компанијата за противпожарна техника со моделката и блогерката KK Queen направија уникатна фото сесија. Од покривот од скопскиот хотел Opera House испратија порака дека безбедноста треба да биде на прво место за секој од нас. Со задоволство направив