притисни ентер »

Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената
Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената

Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената

Blue Origin се подготвува да испрати нови туристи во вселената, беше потврдено преку Твитер. Ова ќе биде првпат ракетата Blue Origin да полета со шест патници, а по овој лет повторно ќе се користи. Екипажот ќе се состои од Лора Шепард Черли, Еван Дик, Дилан Тејлор, Лејн Бас и Камерон Бас. Ова ќе биде трет вселенски лет на екипажот за Blue Origin. На

Blue Origin во декември ќе испрати 6 туристи во вселената

Blue Origin во декември ќе испрати 6 туристи во вселената

Компанијата Blue Origin се подготвува да испрати нови туристи во вселената. За првпат ракетата ќе полета со шест патници, а по овој лет повторно ќе се користи. Екипажот кој ќе полета на 9 декември, ќе биде составен од Лора Шепард Чурчли (најстарата ќерка на Алан Шепард, првиот Американец кој патувал во вселената), водителот Мајкл Стрејхен, инвеститорот

Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената

Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената

Компанијата Blue Origin се подготвува да испрати нови туристи во вселената, беше потврдено преку Twitter. Ова ќе биде првпат ракетата на Blue Origin да полета со шест патници, а по овој лет повторно ќе се користи. Екипажот ќе се состои од Лора Шепард Черли, Еван Дик, Дилан Тејлор, Лејн Бас и Камерон Бас. Ова ќе биде трет лет на екипаж во вселената

Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената

Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената

Компанијата Blue Origin се подготвува да испрати нови туристи во вселената, беше потврдено преку Twitter. Ова ќе биде првпат ракетата на Blue Origin да полета со шест патници, а по… Текстот Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената е превземен од USB.mk . The post Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената appeared

Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената

Blue Origin во декември ќе испрати шест туристи во вселената

Компанијата Blue Origin се подготвува да испрати нови туристи во вселената, беше потврдено преку Twitter. Ова ќе биде првпат ракетата на Blue Origin да полета со шест патници, а по овој лет повторно ќе се користи. Екипажот ќе се состои од Лора Шепард Черли, Еван Дик, Дилан Тејлор, Лејн Бас и Камерон Бас. Ова ќе биде трет лет на екипаж во вселената