притисни ентер »

Night Club PURE: Прљаво Казалиште настапува во петок!
Night Club PURE: Прљаво Казалиште настапува во петок!

Night Club PURE: Прљаво Казалиште настапува во петок!

По фантастичниот настап на Тони Цетински, во скопскиот клуб PURE овој петок доаѓа Прљаво Казалиште. Харизматичниот хрватски ас на поп-рок музиката – Тони Цетински, кој по седумгодишна пауза се појави пред македонската публика, направи одлична атмосфера. Неговиот двочасовен настап беше будно проследен од фановите, а атмосферата кулминираше кога на сцената

Вечерва Guns n Roses – Real Tribute, а во петок „Прљаво казалиште“ во Скопје

Вечерва Guns n Roses – Real Tribute, а во петок „Прљаво казалиште“ во Скопје

Харизматичниот хрватски ас на поп-рок музиката – Тони Цетински , кој по 7 години пауза повторно се појави пред македонската публика и направи одлична атмосфера. Неговиот двочасовен настап беше будно проследен од фановите, а атмосферата кулминираше кога на сцената се појави едно момче од публиката и заедно ја изведоа култната „ Лагала нас мала“. Вечерва,