притисни ентер »

Седум отсто од кредитоспособното население во земјава земале брзи кредити

Седум отсто од кредитоспособното население во земјава земале брзи кредити

Седум отсто од кредитоспособното население во земјава земале брзи кредити во висина од 200 до 400 евра. Најчесто кредит земаат физички лица кои не ги исполнуваат условите кај банките. Од новоформираната асоцијација на финансиски друштва велат дека имаат заштитни механизми како при одлука за доделување на вакви мали кредит, така и за оние кои не го

Седум отсто од кредитоспособните лица во земјава лани зеле брз кредит

Седум отсто од кредитоспособните лица во земјава лани зеле брз кредит

Граѓаните се заинтересирани за услугите на финансиските друштва, познати како брзи кредити. Земаат просечно меѓу 200 и 400 евра кредит, а во минатата година седум отсто од кредитоспособното население во земјава било опслужено од овие финансиски друштва. Од година во година секторот расте, а за поголема сигурност за потрошувачите дел од овие друштва

Граѓаните чести клиенти за брзи кредити, просечно зајмат до 400 евра

Граѓаните чести клиенти за брзи кредити, просечно зајмат до 400 евра

Најчести корисници на услугите на овие друштва се физичките лица, односно тоа се група потрошувачи кои не се услужени во традиционалниот банкарски сектор. Граѓаните се заинтересирани за услугите на финансиските друштва, познати како брзи кредити. Земаат просечно меѓу 200 и 400 евра кредит, а во минатата година седум отсто од кредитоспособното население

Граѓаните чести клиенти за брзи кредити, просечно зајмуваат до 400 евра

Граѓаните чести клиенти за брзи кредити, просечно зајмуваат до 400 евра

Граѓаните се почесто земаат брзи кредити, а од година в година се почесто расте бројот на трансакции. Земаат просечно меѓу 200 и 400 евра кредит, а само лани 7% од кредитоспособното население во земјава било опслужено од овие финансиски друштва. Најчести корисници на услугите се физички лица, односно група потрошувачи кои не се услужени во банкарски

Граѓаните земаат просечно меѓу 200 и 400 евра брз кредит

Граѓаните земаат просечно меѓу 200 и 400 евра брз кредит

Граѓаните се заинтересирани за услугите на финансиските друштва, познати како брзи кредити. Земаат просечно меѓу 200 и 400 евра кредит, а во минатата година седум отсто од кредитоспособното население во земјава било опслужено од овие финансиски друштва. Од година во година секторот расте, а за поголема сигурност за потрошувачите дел од овие друштва

Седум отсто од кредитоспособните лица во земјава лани зеле брз кредит

Седум отсто од кредитоспособните лица во земјава лани зеле брз кредит

Граѓаните се заинтересирани за услугите на финансиските друштва, познати како брзи кредити. Земаат просечно меѓу 200 и 400 евра кредит, а во минатата година седум отсто од кредитоспособното население во земјава било опслужено од овие финансиски друштва. Од година во година секторот расте, а за поголема сигурност за потрошувачите дел од овие друштва

Брз кредит лани земале 7 отсто од кредитоспособните лица

Брз кредит лани земале 7 отсто од кредитоспособните лица

Секторот расте од година во година, а за поголема сигурност за потрошувачите дел од овие друштва што работат во земјава формираа Асоцијација на финансиски друштва. За услугите на финансиските друштва, познати како брзи кредити, се поголема е заинтересираноста помеѓу граѓаните. Тие просечно меѓу 200 и 400 евра кредит, а лани седум отсто од кредитоспособното

Раст на кредитирањето од „брзи кредити“ до 400 евра

Раст на кредитирањето од „брзи кредити“ до 400 евра

Седум отсто од кредитоспособното население лани подигнало кеш од небанкарски финансиски друштва, познати како – „брзи кредити“. Граѓаните кои најчесто не ги исполнуваат услови за подигнување кредит од банка се решаваат да земат пари од овие финансиски друштва, потврдуваат од фелата. Најчесто граѓаните се одлучуваат да подигнат од 100 до 400 евра. Од

Кредитоспособните граѓани се повеќе земаат „брзи“ кредити

Кредитоспособните граѓани се повеќе земаат „брзи“ кредити

Граѓаните се заинтересирани за услугите на финансиските друштва, познати како брзи кредити. Земаат просечно меѓу 200 и 400 евра кредит, а во минатата година седум отсто од кредитоспособното население во земјава било опслужено од овие финансиски друштва. Од година во година секторот расте, а за поголема сигурност за потрошувачите дел од овие друштва