притисни ентер »

Десет дестинации за несекојдневен летен одмор
Десет дестинации за несекојдневен летен одмор

Десет дестинации за несекојдневен летен одмор

Летото ќе пристигне побрзо отколку што мислиме, а многумина од нас го сметаат за најубавото годишно време, ако не за нешто друго, тогаш заради фактот дека тоа е синоним за тешко заработениот годишен одмор. Летото секако дека не мора да биде поминато покрај океан, заради тоа на нашата листа на прекрасни летни дестинации ќе ја пронајдете и Африка, каде

Десет дестинации кои можете да ги посетите летово

Десет дестинации кои можете да ги посетите летово

Постојат 10 необични дестинации во кои навистина ќе уживате летово доколку ги посетите. Од урбани центри, па преку далечни острови и се до иконски места за уживање под сонцето. Можете да ги посетите Перу, Пуља - Италија, Долина Лоаре - Франција,  Окинава - Јапонија, Сингапур. Детали за другите дестинации во видеото. видео Слободна Тв

10 дестинации за необичен летен одмор

10 дестинации за необичен летен одмор

Подгответе се за епско лето на овие фантастични дестинации. Летото ќе пристигне побрзо отколку што мислиме, а многумина од нас го сметаат за најубавото годишно време, ако не за нешто друго тогаш заради фактот дека тоа е синоним за тешко заработениот годишен одмор. Доколку “плачете“ за одмор во Европа тогаш ве советуваме овојпат да ги прескокнете вообичаените

10 дестинации за необичен летен одмор

10 дестинации за необичен летен одмор

Подгответе се за епско лето на овие фантастични дестинации. Летото ќе пристигне побрзо отколку што мислиме, а многумина од нас го сметаат за најубавото годишно време, ако не за нешто друго тогаш заради фактот дека тоа е синоним за тешко заработениот годишен одмор. Доколку “плачете“ за одмор во Европа тогаш ве советуваме овојпат да ги прескокнете вообичаените

10 дестинации за необичен летен одмор

10 дестинации за необичен летен одмор

Ова се нашите предлози за ова лето да доживеете необичен летен одмор Летото ќе стигне побрзо отколку што мислиме, а многу лица токму летото го сметаат за најдобар период од годината. Ова лето дозволете си да доживеете малку поинаков одмор. Ви нудиме 10 необични дестинации во кои навистина ќе уживате. Од урбани центри, па преку далечни острови и се