притисни ентер »

Најбрзорастечки тренд во машката мода- патиките на FILA
Најбрзорастечки тренд во машката мода- патиките на FILA

Најбрзорастечки тренд во машката мода- патиките на FILA

Брендот FILA одбра навистина моќен моќен да ги врати во живот најголемите класици од светот на патиките FILA Disruptor и FILA V94m за прв пат оригинално претставени во 1996 година. Тие го направија својот comeback во исто време и со некои други брендови, можеби токму ова беше причината. Се работи за модел од деведесеттите кој спаѓа во типот на т.н