притисни ентер »

Стефанова: За се ќе мора да ја прашате Катица Јанева
Стефанова: За се ќе мора да ја прашате Катица Јанева

Стефанова: За се ќе мора да ја прашате Катица Јанева

За се ќе мора да ја прашате Катица Јанева. Вака обвинителката Лиле Стефанова утрово одговори на новинарските прашања пред Кривичниот суд, каде денеска требаше да се одржи ново рочиште за предметот „Титаник“, предмет во кој Стефанова го застапува СЈО. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што изјави

Лиле Стефанова: Јас не сум експерт за криминал, туку против криминал- за се прашајте ја Катица Јанева

Лиле Стефанова: Јас не сум експерт за криминал, туку против криминал- за се прашајте ја Катица Јанева

Специјалната јавна обвинителка Лиле Стефанова утрово се појави во Кривичниот суд каде денеска се одржува рочиштето за случајот „Титаник“, а обвинението го застапува токму таа. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев и на тој начин да го убедува да

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, за сѐ прашајте ја Катица Јанева

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, за сѐ прашајте ја Катица Јанева

Обвинителката Лиле Стефанова утрово отиде во Основниот кривичен суд во Скопје на рочиште за случајот „Титаник“, а дел од новинарите ја „уловија“ додека таа одеше кон судската зграда и ѝ поставија неколку прашања. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, за сѐ прашајте ја Катица Јанева

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, за сѐ прашајте ја Катица Јанева

Обвинителката Лиле Стефанова утрово отиде во Основниот кривичен суд во Скопје на рочиште за случајот „Титаник“, а дел од новинарите ја „уловија“ додека таа одеше кон судската зграда и ѝ поставија неколку прашања. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, туку против криминал, прашувајте ја Катица Јанева

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, туку против криминал, прашувајте ја Катица Јанева

Специјалната јавна обвинителка Лиле Стефанова утрово се појави во Кривичниот суд каде денеска се одржува рочиштето за случајот „Титаник“, а обвинението го застапува токму таа. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев и на тој начин да го убедува да

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, за сѐ прашајте ја Катица Јанева

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, за сѐ прашајте ја Катица Јанева

Обвинителката Лиле Стефанова утрово отиде во Основниот кривичен суд во Скопје на рочиште за случајот „Титаник“, а дел од новинарите ја „уловија“ додека таа одеше кон судската зграда и ѝ поставија неколку прашања. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал… прашајте ја Јанева

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал… прашајте ја Јанева

На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев и на тој начин да го убедува да стане сведок во други истраги, обвинителката Лиле Стефанова одговори дека не е експерт за криминал, пренесе ТВ21. Запрашана дали смета дека (обвинителите од СЈО) ја изневериле

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, за сѐ прашајте ја Катица Јанева

Лиле Стефанова: Не сум експерт за криминал, за сѐ прашајте ја Катица Јанева

Обвинителката Лиле Стефанова утрово отиде во Основниот кривичен суд во Скопје на рочиште за случајот „Титаник“, а дел од новинарите ја „уловија“ додека таа одеше кон судската зграда и ѝ поставија неколку прашања. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев

Стефанова: Не сум експерт за криминал, за тоа прашајте ја Катица Јанева

Стефанова: Не сум експерт за криминал, за тоа прашајте ја Катица Јанева

Специјалната јавна обвинителка Лиле Стефанова утрово се појави во Кривичниот суд каде денеска требаше да се одржи рочиште за  случајот „Титаник“, но беше одложено поради боледување на судијата Огнен Ставрев. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев

Лиле Стефанова: Јас не сум експерт за криминал

Лиле Стефанова: Јас не сум експерт за криминал

Специјалната јавна обвинителка Лиле Стефанова денеска се појави во Кривичниот суд каде денеска се одржува рочиштето за случајот „Титаник“, а обвинението го застапува токму таа. На новинарско прашање, дали е правилна процедурата обвинител да контактира со осомничен, како што тоа го направи Катица Јанева со Орце Камчев и на тој начин да го убедува да