притисни ентер »

Од каква содржина е направено презимето Мицкоски?
Од каква содржина е направено презимето Мицкоски?

Од каква содржина е направено презимето Мицкоски?

Од ништо не се состои, да бидам совршено искрен – од апсолутно ништо. Тоа ништо беше само една содржина за врескање по митинзи, тоа ништо беше направено за „оргијање“ зачинето со масовни прислушувања и ќотеци, тоа ништо беснееше низ цела Македонија, а денес ни вели дека се смирило, се променило, и ја „погледнало реалноста“ в очи? Не е на одмет уште