притисни ентер »

ВИДЕО | Возач со браникот од својот автомобил фрли кон ривал на патеката
ВИДЕО | Возач со браникот од својот автомобил фрли кон ривал на патеката

ВИДЕО | Возач со браникот од својот автомобил фрли кон ривал на патеката

Инцидент се случи на трката на НАСКАР во Ричмод каде што возачот Џои Гасе откорна браник од својот автомобил и фрли кон еден од ривалите кои возеше на патеката. Гасе при еден судир со Досон Крем си го уништи возилото, па сакајќи да му се одмазди во следниот круг го фрли браникот кон неговото возило. За среќа ваквиот негов потег не доведе до некој поголем

Возач откорна браник од автомобил и удри по ривалот

Возач откорна браник од автомобил и удри по ривалот

Сериозен инцидент се случи на трката на НАСКАР во Ричмонд, каде што американскиот возач Џои Гасе од нервоза откорна браник од својот автомобил и го фрли кон еден од неговите ривали. Гасе си го уништи возилото при еден инцидент со Досон Крем, па затоа реши да му се одмазди во 171. круг кога го фрли браникот кон неговото возило.