притисни ентер »

Со поглед кон морето: 5 најдобри места за возење велосипед во Европа
Со поглед кон морето: 5 најдобри места за возење велосипед во Европа

Со поглед кон морето: 5 најдобри места за возење велосипед во Европа

Величествената Мајорка, Златниот брег на Шпанија или Долината на солзите на Канарските острови се само некои од местата каде што можете да почувствувате адреналин и ветер во косата, но и да се релаксирате на прекрасните плажи. Мајорка Одлично време за посета на Мајорка е пролетта, кога на најголемиот балеарски остров има доволно сончеви денови и гужвата