притисни ентер »

Нетпрес: Мијалков е во Грција?!
Нетпрес: Мијалков е во Грција?!

Нетпрес: Мијалков е во Грција?!

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, најверојатно заминал во соседна Грција, брифираат за „НетПрес “, извори од македонските разузнавачко-безбедносните структури. Екс директорот на УБК се одлучил за ова затоа што соседна Грција не ги екстрадирала и предходно пребеганите Никола Бошковски и Горан Грујовски, и двајцата поранешни високи функционери

Алармантно: Мијалков е трет висок разузнавач во бегство

Алармантно: Мијалков е трет висок разузнавач во бегство

Поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК), Сашо Мијалков е трет македонски разузнавач и досега од највисок ранг, кој последниве неколку години е во бегство. Како и во претходните случаеви со ексначалникот на Петтата управа, Горан Грујевски и неговиот соработник од УБК, Никола Бошкоски , институциите си ја префрлаат одговорноста

Нетпрес: Сашо Мијалков е во Грција?!

Нетпрес: Сашо Мијалков е во Грција?!

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, најверојатно заминал во соседна Грција, брифираат за „НетПрес “, извори од македонските разузнавачко-безбедносните структури. Екс директорот на УБК се одлучил за ова затоа што соседна Грција не ги екстрадирала и предходно пребеганите Никола Бошковски и Горан Грујовски, и двајцата поранешни високи функционери

Земја од соседството е новиот дом на Сашо Мијалков?!

Земја од соседството е новиот дом на Сашо Мијалков?!

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, најверојатно заминал во соседна држава на Македонија, брифираат за НетПрес, извори од македонските разузнавачко-безбедносните структури. Претпоставката е дека Мијалков во неделата попладне од хотелот Мериот, каде бил присутен до некаде 14.30 часот, заминал во Грција и дека моментно се наоѓа таму. Но, нема

Нетпрес: Сашо Мијалков е во соседна држава?

Нетпрес: Сашо Мијалков е во соседна држава?

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, најверојатно заминал во соседна Грција, брифираат за „НетПрес“ , извори од македонските разузнавачко-безбедносните структури. Екс директорот на УБК се одлучил за ова затоа што соседна Грција не ги екстрадирала и предходно пребеганите Никола Бошковски и Горан Грујовски, и двајцата поранешни високи функционери