притисни ентер »

Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник
Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ денеска се сретна со амбасадорката на САД, Кејт Брнс. На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи процес, како и процесот на интеграција во НАТО и ЕУ. Заев изрази благодарност

Заев-Брнс: Организирањето фер избори, заедничка одговорност на власта и опозицијата

Заев-Брнс: Организирањето фер избори, заедничка одговорност на власта и опозицијата

„Амбасадорката на САД во земјава, Кејт Брнс истакна дека Република Северна Македонија е стабилна на својот пат кон полноправно членство во НАТО и ЕУ и дека треба да продолжи посветено со реформите што се во интерес на граѓаните“, се вели во денешното соопштение од СДСМ, по средбата на лидерот на партијата Зоран Заев со американската амбасадорка. Како

Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ денеска се сретна со амбасадорката на САД, Кејт Брнс. На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи процес, како и процесот на интеграција во НАТО и ЕУ. Заев изрази благодарност

Заев со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Заев со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ денеска се сретна со амбасадорката на САД во Република Северна Македонија, Кејт Брнс. На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи процес, како и процесот на интеграција

Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ денеска се сретна со амбасадорката на САД, Кејт Брнс. На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи процес, како и процесот на интеграција во НАТО и ЕУ. Заев изрази благодарност

Средба на Заев со амбасадорката Брнз: САД остануваат наш стратешки сојузник, организирањето фер и слободни избори заедничка одговорност на власта и опозицијата

Средба на Заев со амбасадорката Брнз: САД остануваат наш стратешки сојузник, организирањето фер и слободни избори заедничка одговорност на власта и опозицијата

На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи процес, како и процесот на интеграција на Република Македонија во НАТО и ЕУ. Претседателот Заев изрази благодарност до амбасадорката Брнз за поддршката што САД континуирано ја дава на Република Македонија во градењето на модерно

Средба на Заев со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник, организирањето фер и слободни избори заедничка одговорност на власта и опозицијата

Средба на Заев со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник, организирањето фер и слободни избори заедничка одговорност на власта и опозицијата

Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ денеска се сретна со амбасадорката на СДСМ во Република Северна Македонија, Кејт Брнс. На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи процес, како и процесот на интеграција

Средба на Заев со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Средба на Заев со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник

Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ денеска се сретна со амбасадорката на САД во Македонија, Кејт Брнс. На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи процес, како и процесот на интеграција на Македонија

Заев на средба со американската амбасадорка Кејт Брнс

Заев на средба со американската амбасадорка Кејт Брнс

Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ денеска се сретна со амбасадорката на САД во Република Северна Македонија, Кејт Брнс. На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи, како и процесот на интеграција на

Претседателот Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник, организирањето фер и слободни избори е заедничка одговорност на власта и опозицијата

Претседателот Заев на средба со амбасадорката Брнс: САД остануваат наш стратешки сојузник, организирањето фер и слободни избори е заедничка одговорност на власта и опозицијата

Претседателот на СДСМ Зоран Заев заедно со секретарот за меѓународна соработка на СДСМ, Бојан Маричиќ денеска се сретна со амбасадорката на СДСМ во Република Северна Македонија, Кејт Брнс. На средбата се разговараше на повеќе актуелни теми, како што се организирањето на фер и демократски избори, процесот на реформи процес, како и процесот на интеграција