притисни ентер »

ДРВЈАТА БЕА ЗАБЕТОНИРАНИ САМО ЕДЕН ДЕН ДОДЕКА ТРАЕ АСФАЛТИРАЊЕТО, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

ДРВЈАТА БЕА ЗАБЕТОНИРАНИ САМО ЕДЕН ДЕН ДОДЕКА ТРАЕ АСФАЛТИРАЊЕТО, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

Дрвјата на булеварот 8 Септември беа заробени во асфалт само еден ден додека траело асфалтирањето на велосипедската патека, објаснуваат од Град Скопје. Вчера на социјалните мрежи се појавија фотографии на кои дрвјата на булеварот 8 Септември кај хотелот „Александар Палас“ се бетонирани. Од Градот објаснуваат дека при асфалтирање на велосипедски и пешачки

Град Скопје:Не се асфалтирани дрвја на булеверот „8 Септември“

Град Скопје:Не се асфалтирани дрвја на булеверот „8 Септември“

Објавените фотографии се направени во текот на изведбата на патеката и не го претставуваат финалниот изглед на теренот, посочуваат од Град Скопје откако деновиве на социјалните медиуми граѓани објавуваа фотографии кои прикажуваат работа во тек и наводно невнимателно однесување со градското зеленило при изведувањето на велосипедската патека на булевар

Град Скопје демантира дека се асфалтирани дрвја на булеверот „8 Септември“

Град Скопје демантира дека се асфалтирани дрвја на булеверот „8 Септември“

„Вчера и денеска на поголем број медиуми и на социјалните интернет мрежи се појавија фотографии кои прикажуваат работа во тек и наводно невнимателно однесување со градското зеленило при изведувањето на велосипедската патека на булевар „8-ми Септември“. Ве информираме дека објавените фотографии се направени во текот на изведбата на патеката и не го

Инженерскиот потфат кај Александар Палас е корегиран!

Инженерскиот потфат кај Александар Палас е корегиран!

Во текот на вчерашниот ден од твитер профилот @ KarposhUbav беа постирани слики од асфалтирани дрва кај хотелот Александар Палас. По реакциите во јавноста, овој “инженерски” потег беше корегиран од страна на градските власти. Инженерскиот потфат кај Александар Палас е корегиран!(фото)

Верзијата на Град Скопје за асфалтираните дрвја

Верзијата на Град Скопје за асфалтираните дрвја

Градот Скопје преку соопштение и фотографии ги демантира објавите на медиумите и социјалните мрежи за лошото изведување на велосипедска патека при што едно од дрвата заврши под асфалт. Ве информираме дека објавените фотографии се направени во текот на изведбата на патеката и не го претставуваат финалниот изглед на теренот, се вели во реакцијата од

Реакција на град Скопје: При изградбата на новата вело патека, ниту едно дрво не е исечено или оштетено

Реакција на град Скопје: При изградбата на новата вело патека, ниту едно дрво не е исечено или оштетено

Вчера и денеска на поголем број медиуми и на социјалните интернет  мрежи се појавија фотографии кои прикажуваат работа во тек и наводно невнимателно однесување со градското зеленило при изведувањето на велосипедската патека на булевар „8-ми Септември“. Ве информираме дека објавените фотографии се направени во текот на изведбата на патеката и не го

Град Скoпје ги „ослoбоди“ забетонираните дрва

Град Скoпје ги „ослoбоди“ забетонираните дрва

Град Скопје ги санираше забетонираните дрва кои од вчера предизвикуваат реакции кај граѓаните. Преку писмено соопштение од Градот велат дека вчерашната слика не била од финалниот изглед на патеката. „ Вчера и денеска на поголем број медиуми и на социјалните интернет  мрежи се појавија фотографии кои прикажуваат работа во тек и наводно невнимателно

Реакција од Град Скопје за фотографиите од асфалтираното дрво

Реакција од Град Скопје за фотографиите од асфалтираното дрво

Градот Скопје преку соопштение и фотографии ги демантира објавите на медиумите и социјалните мрежи за лошото изведување на велосипедска патека при што едно од дрвата заврши под асфалт. Ве информираме дека објавените фотографии се направени во текот на изведбата на патеката и не го претставуваат финалниот изглед на теренот, се вели во реакцијата од

Се ослободија дрвјата од асфалтот

Се ослободија дрвјата од асфалтот

По бурните реакции на социјалните мрежи за асфалтираните дрва низ Карпош, денеска беше исечен дел од асфалтот околу младите дрвја кај хотелот „Александар Палас“. Се ослободија дрвјата од асфалтот (фото)

Будалаштина во Карпош, асфалтирале дрво!

Будалаштина во Карпош, асфалтирале дрво!

Фотографија со дрво, до половина асфалтирано, без можност никако да се наводнува, едно од петнаесетте во близина на скопскиот хотел „Александар Палас“ е најновата „будалаштина“ која е споделувана и коментирана на социјалните мрежи. Силни реакции на Твитер за Општина Карпош! Асфалтирале дрва?!, стои меѓудругото. Будалаштина во Карпош, асфалтирале дрво