притисни ентер »

Виктор Мизо е нов претседател на РК Охрид
Виктор Мизо е нов претседател на РК Охрид

Виктор Мизо е нов претседател на РК Охрид

Главниот извршен директор на Костал Македонија и претседател на Асоцијацијата на странски компании со технолошки напредно производство, Виктор Мизо денеска е назначен за нов претседател на РК Охрид. Мизо на денешното собрание влезе во бордот на директори како неизвршен член. Потоа бордот на директори го одбра за нов претседател. Мизо на оваа функција

Виктор Мизо е нов претседател на РК Охрид

Виктор Мизо е нов претседател на РК Охрид

Главниот извршен директор на Костал Македонија и претседател на Асоцијацијата на странски компании со технолошки напредно производство, Виктор Мизо денеска е назначен за нов претседател на РК Охрид. Мизо на денешното собрание влезе во бордот на директори како неизвршен член. Потоа бордот на директори го одбра за нов претседател. Мизо на оваа функција

Виктор Мизо назначен за нов претседател на Охрид

Виктор Мизо назначен за нов претседател на Охрид

Ракометниот клуб Охрид и официјално има нов претседател, кој ќе има задача да ја продолжи одличната работа на неговиот претходник Димитар Василевски. Откако сега веќе поранешниот претседател на ракометниот клуб Охрид, Димитар Василевски си поднесе оставка веднаш по одлуката на Ракометната федерација на Македонија (РФМ) да ја поништи сезоната и да не

Охрид доби нов претседател

Охрид доби нов претседател

Охрид денеска доби претседател на Ракометниот клуб. Главниот извршен директор на Костал Македонија и претседател на Асоцијацијата на странски компании со технолошки напредно производство, Виктор Мизо е нов претседател на охридскиот ракометен клуб. Виктор Мизо на денешното собрание на клубот влезе во бордот на директори како неизвршен член. Потоа бордот

Виктор Мизо е нов претседател на РК Охрид

Виктор Мизо е нов претседател на РК Охрид

Главниот извршен директор на Костал Македонија и претседател на Асоцијацијата на странски компании со технолошки напредно производство, Виктор Мизо денеска е назначен за нов претседател на РК Охрид. Мизо на денешното собрание влезе во бордот на директори како неизвршен член. Потоа бордот на директори го одбра за нов претседател. Мизо на оваа функција