притисни ентер »

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон
Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Вакцината против Ковид-19 на Фајзер и Бионтек веројатно ќе понуди силна заштита од потешка форма на оваа болест предизвикана од новиот сој на коронавирусот Омикрон, најави извршниот директор на Бионтек, Угур Сахин. Тој потврди дека е направена лабораториска анализа на крвта кај луѓе кои примиле две или три дози од вакцината на Фајзер/Бионтек, што во

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Вакцината против Ковид-19 на Фајзер и Бионтек веројатно ќе понуди силна заштита од потешка форма на оваа болест предизвикана од новиот сој на коронавирусот Омикрон, најави извршниот директор на Бионтек, Угур Сахин. Тој потврди дека е направена лабораториска анализа на крвта кај луѓе кои примиле две или три дози од вакцината на Фајзер/Бионтек, што во

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Вакцината против Ковид-19 на Фајзер и Бионтек веројатно ќе понуди силна заштита од потешка форма на оваа болест предизвикана од новиот сој на коронавирусот Омикрон, најави извршниот директор на Бионтек, Угур Сахин. Тој потврди дека е направена лабораториска анализа на крвта кај луѓе кои примиле две или три дози од вакцината на Фајзер/Бионтек, што во

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Вакцината против Ковид-19 на Фајзер и Бионтек веројатно ќе понуди силна заштита од потешка форма на оваа болест предизвикана од новиот сој на коронавирусот Омикрон, најави извршниот директор на Бионтек, Угур Сахин. Тој потврди дека е направена лабораториска анализа на крвта кај луѓе кои примиле две или три дози од вакцината на Фајзер/Бионтек, што во

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Вакцината против Ковид-19 на Фајзер и Бионтек веројатно ќе понуди силна заштита од потешка форма на оваа болест предизвикана од новиот сој на коронавирусот Омикрон, најави извршниот директор на Бионтек, Угур Сахин. Тој потврди дека е направена лабораториска анализа на крвта кај луѓе кои примиле две или три дози од вакцината на Фајзер/Бионтек, што во

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Вакцината против Ковид-19 на Фајзер и Бионтек веројатно ќе понуди силна заштита од потешка форма на оваа болест предизвикана од новиот сој на коронавирусот Омикрон, најави извршниот директор на Бионтек, Угур Сахин. Тој потврди дека е направена лабораториска анализа на крвта кај луѓе кои примиле две или три дози од вакцината на Фајзер/Бионтек, што во

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината ќе понуди силна заштита против Омикрон

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината ќе понуди силна заштита против Омикрон

Вакцината против Ковид-19 на Фајзер и Бионтек веројатно ќе понуди силна заштита од потешка форма на оваа болест предизвикана од новиот сој на коронавирусот Омикрон, најави извршниот директор на Бионтек, Угур Сахин. Тој потврди дека е направена лабораториска анализа на крвта кај луѓе кои примиле две или три дози од вакцината на Фајзер/Бионтек, што во

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Директорот на Бионтек тврди дека вакцината веројатно е ефикасна против Омикрон

Вакцината против Ковид-19 на Фајзер и Бионтек веројатно ќе понуди силна заштита од потешка форма на оваа болест предизвикана од новиот сој на коронавирусот Омикрон, најави извршниот директор на Бионтек, Угур Сахин. Тој потврди дека е направена лабораториска анализа на крвта кај луѓе кои примиле две или три дози од вакцината на Фајзер/Бионтек, што во