притисни ентер »

Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје
Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје

Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје

Во текот на изминатите три дена, во Скопје се случиле вкупно 22 сообраќајни незгоди од кои две сообраќајни незгоди со тешки телесни повреди, девет сообраќaјни незгоди со телесни повреди и 11 со материјална штета, соопшти полицијата. Во сообраќајните незгоди две лица се здобиле со тешки телесни повреди и девет лица се здобиле со телесни повреди. Од

Викендот во Скопје 22 сообраќајки, две лица тешко повредени

Викендот во Скопје 22 сообраќајки, две лица тешко повредени

Две лица се тешко, а девет полесно повредени во вкупно 22 сообраќајки случени во текот на изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки била причинета материјална штета. Од МВР информираат дека викендов сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Санкционирани се 194 возачи кои се движеле со брзина поголема

Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје

Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје

Во текот на изминатите три дена, во Скопје се случиле вкупно 22 сообраќајни незгоди од кои две сообраќајни незгоди со тешки телесни повреди, девет сообраќaјни незгоди со телесни повреди и 11 со материјална штета, соопшти полицијата. Во сообраќајните незгоди две лица се здобиле со тешки телесни повреди и девет лица се здобиле со телесни повреди. Од

Викендот 22 сообраќајни несреќи во Скопје

Викендот 22 сообраќајни несреќи во Скопје

Во текот на изминатите три дена, во Скопје се случиле вкупно 22 сообраќајни незгоди од кои две сообраќајни незгоди со тешки телесни повреди, девет сообраќaјни незгоди со телесни повреди и 11 со материјална штета, соопшти полицијата. Во сообраќајните незгоди две лица се здобиле со тешки телесни повреди и девет лица се здобиле со телесни повреди. Од

Фрчат казни од полицијата – најмногу се казнува за ова

Фрчат казни од полицијата – најмногу се казнува за ова

Вестите на интернет страницата Centar.mk може да се користат исклучиво за лично информирање. Забрането е превземање без писмена дозвола на редакцијата. Забрането е секакво ре-емитување на текстовите, фотографиите и видеата објавени на оваа страница без посебна писмена дозвола добиена по електронска пошта од [email protected] Со праќањето на mail до

Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје

Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје

Во текот на изминатите три дена, во Скопје се случиле вкупно 22 сообраќајни незгоди од кои две сообраќајни незгоди со тешки телесни повреди, девет сообраќaјни незгоди со телесни повреди и 11 со материјална штета, соопшти полицијата. Во сообраќајните незгоди две лица се здобиле со тешки телесни повреди и девет лица се здобиле со телесни повреди. Од

Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје

Над 20 сообраќајни несреќи за три дена во Скопје

Во текот на изминатите три дена, во Скопје се случиле вкупно 22 сообраќајни незгоди од кои две сообраќајни незгоди со тешки телесни повреди, девет сообраќaјни незгоди со телесни повреди и 11 со материјална штета, соопшти полицијата. Во сообраќајните незгоди две лица се здобиле со тешки телесни повреди и девет лица се здобиле со телесни повреди. Од

Скопје – Викендов 22 сообраќајки, двајца тешко повредени

Скопје – Викендов 22 сообраќајки, двајца тешко повредени

Две лица се тешко, а девет полесно повредени во вкупно 22 сообраќајки случени во текот на изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки била причинета материјална штета. Од МВР информираат дека викендов сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Санкционирани се 194 возачи кои се движеле со брзина поголема

Викендот во Скопје 22 сообраќајки, две лица тешко повредени

Викендот во Скопје 22 сообраќајки, две лица тешко повредени

Две лица се тешко, а девет полесно повредени во вкупно 22 сообраќајки случени во текот на изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки била причинета материјална штета. Од МВР информираат дека викендов сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Санкционирани се 194 возачи кои се движеле со брзина поголема

Викендот во Скопје 22 сообраќајки, две лица тешко повредени

Викендот во Скопје 22 сообраќајки, две лица тешко повредени

Две лица се тешко, а девет полесно повредени во вкупно 22 сообраќајки случени во текот на изминатиот викенд на подрачјето на СВР Скопје. Во 11 сообраќајки била причинета материјална штета. Од МВР информираат дека викендов сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Санкционирани се 194 возачи кои се движеле со брзина поголема