притисни ентер »

Вработена во општина решава крстозбор додека десетици луѓе ја чекаат на шалтер
Вработена во општина решава крстозбор додека десетици луѓе ја чекаат на шалтер

Вработена во општина решава крстозбор додека десетици луѓе ја чекаат на шалтер

Фотографијата што се рашири по социјалните мрежи во Србија предизвика бес и полемика во јавноста. На истата жена вработена во администрација во општината во Ваљево, Србија, решава крстозбор за време на своето работно време. Луѓето на „Фејсбук“ тврдат дека жената била фотографирана додека на шалтерот чекале да завршат работа повеќе од 100 луѓе. „Ова

Вработена во општина решава крстозбор додека десетици луѓе ја чекаат на шалтер

Вработена во општина решава крстозбор додека десетици луѓе ја чекаат на шалтер

Фотографијата која се рашири по социјалните мрежи во Србија, предизвика бес и полемика во јавноста. На истата жена, вработена во администрација во општината во Ваљево, во Србија, решава крстозбор, за време на своето работно време. Луѓето на „Фејсбук“ тврдат дека жената била фотографирана додека на шалтерот чекале да завршат работа, повеќе од 100 луѓе