притисни ентер »

Мајтап: Состојбата во Македонија општо земено
Мајтап: Состојбата во Македонија општо земено

Мајтап: Состојбата во Македонија општо земено

Share Tweet Share Share Email Comments Интервју на плоштад во Скопје, го прашуваат еден чиче: Господине, дали може да ни кажете според вас, во каква состојба е Македонија моментално, општо земено? Ами, општо земено, сè што беше општо, веќе е земено. Advertisements Share Tweet Share Share Email

Научно објаснување како се вљубуваме

Научно објаснување како се вљубуваме

Share Tweet Share Share Email Comments Љубовта не само што е движечка енергија на човештвото и вечна инспирација на безброј уметнички дисциплини, туку е предмет на интерес и на науката која секогаш сака сè да докаже со факти и на научно ниво. Кога се заљубуваме, во телото се случуваат хемиски промени кои резултираат со конкретни физички реакции. Погледнете

Науката објаснува: Како се заљубуваме?

Науката објаснува: Како се заљубуваме?

Науката објаснува: Како се заљубуваме? Дали ве има погодено стрелата на Купидон? Верувате дека тоа забрзано дишење и потење на дланките има врска со магијата на купидоновата стрела или сѐ може да се објасни со наука? Кога се заљубуваме, во телото се случуваат хемиски промени кои резултираат со конкретни физички реакции. Погледнете го видеото за да

Науката објаснува: Како се заљубуваме?

Науката објаснува: Како се заљубуваме?

Дали ве има погодено стрелата на Купидон? Верувате дека тоа забрзано дишење и потење на дланките има врска со магијата на купидоновата стрела или сѐ може да се објасни со наука? Кога се заљубуваме, во телото се случуваат хемиски промени кои резултираат со конкретни физички реакции. Погледнете го видеото за да дознаете зошто ви се заруменуваат образите