притисни ентер »

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје
За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

Вкупно 101 возач на територијата на Скопје добиле казни за сообраќајни прекршоци, известуваат од министервото за внатрешни работи. За возење без возачка дозвола казнети биле 12 возачи, 7 санкции биле изречени за непочитување на брзина на движење а три казни биле изречени за технички неисправни возила за јавен превоз. Од МВР информираат дека шест возачи

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

Вкупно 101 возач на територијата на Скопје добиле казни за сообраќајни прекршоци, известуваат од министервото за внатрешни работи. За возење без возачка дозвола казнети биле 12 возачи, 7 санкции биле изречени за непочитување на брзина на движење а три казни биле изречени за технички неисправни возила за јавен превоз. Од МВР информираат дека шест возачи

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

Вкупно 101 возач на територијата на Скопје добиле казни за сообраќајни прекршоци, известуваат од министервото за внатрешни работи. За возење без возачка дозвола казнети биле 12 возачи, 7 санкции биле изречени за непочитување на брзина на движење а три казни биле изречени за технички неисправни возила за јавен превоз. Од МВР информираат дека шест возачи

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

На територијата на град Скопје во рамки на засилените сообраќајни контроли изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12. МВР денеска соопшти дека седум санкции се за непочитување на брзина на движење, а три за технички неисправни возила за јавен превоз. – Изречени се шест санкции за користење на мобилен телефон, три за минување

101 санкциониран возач во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

101 санкциониран возач во Скопје: 12 без возачка, седум за брзо возење

Министерството за внатрешни работи информира дека во текот на вчерашниот ден (22.02.) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на главниот град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за

За еден ден во Скопје казнети 101 возач

За еден ден во Скопје казнети 101 возач

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот и само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка. Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот и само на територијата на

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

Во Скопје 101 санкциониран возач, 12 без возачка, седум за брзо возење

МВР денеска соопшти дека седум санкции се за непочитување на брзина на движење, а три за технички неисправни возила за јавен превоз. – Изречени се шест санкции за користење на мобилен телефон, три за минување на затворен семафор (црвено светло) и 29 за непрописно паркирани возила, се наведува во соопштението и се најавува дека засилените сообраќајни

101 санкциониран возач во Скопје, 12 возеле без возачка

101 санкциониран возач во Скопје, 12 возеле без возачка

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. Само на територијата на град Скопје изречени се вкупно 101 мерка, меѓу кои за возење без возачка дозвола 12, 7 санкции за непочитување на брзина на движење, три за технички неисправни возила за јавен превоз. Изречени се шест

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

За непрописно возење казнети 101 возач во Скопје

Вкупно 101 возач на територијата на Скопје добиле казни за сообраќајни прекршоци, известуваат од министервото за внатрешни работи. За возење без возачка дозвола казнети биле 12 возачи, 7 санкции биле изречени за непочитување на брзина на движење а три казни биле изречени за технички неисправни возила за јавен превоз. Од МВР информираат дека шест возачи

Во изминатото деноноќие, санкционирани 101 возач, седум санкции за брзо возење

Во изминатото деноноќие, санкционирани 101 возач, седум санкции за брзо возење

Министерството за внатрешни работи, поконкретно екипите кои се дел од засилените контроли во главниот град, во изминатото деноноќие изрекоа санкции за 101 возач, од кои 12 санкции се поради управување на возило без возачка дозвола. МВР денеска соопшти дека седум санкции се за непочитување на брзина на движење, а три за технички неисправни возила за