притисни ентер »

Мистериозно видео од Nissan како најава за премиерата во Детроит / ВИДЕО
Мистериозно видео од Nissan како најава за премиерата во Детроит / ВИДЕО

Мистериозно видео од Nissan како најава за премиерата во Детроит / ВИДЕО

Видео клипот не дава апсолутно никаков траг во однос на новиот автомобил, а јапонскиот производител го најавува како возило кое „ја отелотворува иднината на интелигентната мобилност на Nissan”, заедно со пораката: „Иднината е тука“. Инсајдери од Детроит шпекулираат дека Nissan и неговиот премиум под-бренд Infiniti ќе претстават нова генерација на електрични