притисни ентер »

Уставните измени поминаа во Собранието - на потег е Грција
Уставните измени поминаа во Собранието - на потег е Грција

Уставните измени поминаа во Собранието - на потег е Грција

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Скопје, 12 јануари 2019 (МИА) – Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Уставните измени поминаа во Собранието, на потег грчкиот Парламент

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско

Уставните измени поминаа во Собранието, Договорот на гласање оди во Грција

Уставните измени поминаа во Собранието, Договорот на гласање оди во Грција

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско

На потег грчкиот Парламент откако Собранието ги изгласа уставните измени

На потег грчкиот Парламент откако Собранието ги изгласа уставните измени

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско

Уставните измени поминаа во македонското Собрание-Договорот оди во грчкиот Парламент

Уставните измени поминаа во македонското Собрание-Договорот оди во грчкиот Парламент

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско

Договорот оди на гласање во Грција откако уставните измени поминаа во Собранието

Договорот оди на гласање во Грција откако уставните измени поминаа во Собранието

Македонското Собрание вчера ги усвои уставните измени, кои произлегуваат од Договорот со Грција за решавање на спорот за името, со што македонската страна ја исполни својата обврска од договореното, а сега на потег е грчкиот Парламент да го ратификува Договорот, со што ќе се отвори патот за интегрирање на земјава во ЕУ и НАТО. Пратениците со двотретинско