притисни ентер »

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“
Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – Скопје. Поради новонастаната состојба со пандемијата со Ковид-19 бевме принудени да направиме измени на

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – Скопје. – Поради новонастаната состојба со пандемијата со Ковид-19 бевме принудени да направиме измени

Андријана Јаневска на плоштадот Гоце Делчев во Пустец – Мала Преспа на Илинден го отвора Македонско културно лето 2020 во Албанија

Андријана Јаневска на плоштадот Гоце Делчев во Пустец – Мала Преспа на Илинден го отвора Македонско културно лето 2020 во Албанија

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, на 2-ри август ден Илинден, започнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – Скопје. – Поради новонастаната состојба со пандемијата со Ковид-19 бевме

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020″

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020″

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев” во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето”. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце” – Скопје. – Поради новонастаната состојба со пандемијата со Ковид-19 бевме принудени да направиме измени

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – Скопје. – Поради новонастаната состојба со пандемијата со Ковид-19 бевме принудени да направиме измени

ВО ПУСТЕЦ, АЛБАНИЈА: Андријана Јаневска на плоштадот Гоце Делчев го отвора Македонско културно лето 2020

ВО ПУСТЕЦ, АЛБАНИЈА: Андријана Јаневска на плоштадот Гоце Делчев го отвора Македонско културно лето 2020

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – Скопје. – Поради новонастаната состојба со пандемијата со Ковид-19 бевме принудени да направиме измени

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – Скопје. – Поради новонастаната состојба со пандемијата со Ковид-19 бевме принудени да направиме измени

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – Скопје. Поради новонастаната состојба со пандемијата со Ковид-19 бевме принудени да направиме измени на

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“ Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Организатор на оваа значајна манифестација е Здружението „Сонце“ – Скопје. – Поради новонастаната состојба со

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Во Пустец почнува фестивалот „Македонско културно лето 2020“

Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација „Македонско културно лето“. Дебар, 1 август 2020 (МИА) – Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација