притисни ентер »

Без вода утре делови од општина Центар
Без вода утре делови од општина Центар

Без вода утре делови од општина Центар

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул.„Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

Една скопска улица утре без вода

Една скопска улица утре без вода

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

Една скопска улица утре без вода

Една скопска улица утре без вода

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

Утре прекин на водоснабдувањето на неколку улици

Утре прекин на водоснабдувањето на неколку улици

На ден 12.07.2019г.поради уличен дефект Ф 400м.м. на улица Мирослав Крлежа 60 со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на улицата Мирослав Крлежа на потег од Бул. Партизански Одреди до Орце Николов од 10:00 часот до завршување на дефектот.

Наполнете шишиња навреме: Една скопска улица утре без вода

Наполнете шишиња навреме: Една скопска улица утре без вода

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

Делови од Општина Центар утре без вода

Делови од Општина Центар утре без вода

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул.„Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на водоводна цевка со пречник 400 милиметри

CHАБДЕTE СЕ СО ВОДА НА ВPEМЕ: Една скопска улица утре ќе ocтане бeз вода

CHАБДЕTE СЕ СО ВОДА НА ВPEМЕ: Една скопска улица утре ќе ocтане бeз вода

Бeз водоснабдyвaње утре од 10 часот до завpшyвање на интepвенцијата ќе ocтанат koрисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на пoтeгот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар. РЦУК по известување од ЈП Водовод и канализација информира дека прekинот на водoc набдувањето е поради дeфeкт на вoдoводна цевка со пpeчник 400 милиметри

Во Ѓорче Петров - изградба на спортска сала, проширување на паркинзи, асфалтирање на улици

Во Ѓорче Петров - изградба на спортска сала, проширување на паркинзи, асфалтирање на улици

Стартува изграбата на спортска сала во ООУ ,,Јоаким Крчовски” Стартуваме! Конечно, после 60 години, основното училиште ,,Јоаким Крчовски” во с.Волково ќе добие спортска сала. Соодветни услови за физичко образование, развој на спортскиот дух и рекреирање на 400-тина ученици. Ги започнавме техничките подготовки за изградба на нова типска сала која ќе