притисни ентер »

Вебер: Ферстапен нема болид кој ќе му ја донесе титулата
Вебер: Ферстапен нема болид кој ќе му ја донесе титулата

Вебер: Ферстапен нема болид кој ќе му ја донесе титулата

Марк Вебер, поранешен возал на Ред Бул, се сомнева дека болидот на Макс Ферстапен е доволно добар за да ја добија борбата за титулата со Луис Хамилтон. На последната трка, Големата награда на Турција, Ферстапен го освои второто место. Прв, со предност од 14,5 секунди, трката ја заврши Валтери Ботас од Мерцедес. Хамилтон беше петти, откако порази казната

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Во исто време, Ботас призна дека ако тој самиот не може да победи, повеќе би сакал да го види својот тимски колега Луис Хамилтон како шампион отколку Макс Верстапен. На шест трки

Ботас: Ако не станам шампион, сакам Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не станам шампион, сакам Хамилтон да ја освои титулата

Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Во исто време, Ботас призна дека ако тој самиот не може да победи, повеќе би сакал да го види својот тимски колега Луис Хамилтон како шампион отколку Макс Верстапен. На шест трки

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Во исто време, Ботас призна дека ако тој самиот не може да победи, повеќе би сакал да го види својот тимски колега Луис Хамилтон како шампион отколку Макс Верстапен. На шест трки

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Во исто време, Ботас призна дека ако тој самиот не може да победи, повеќе би сакал да го види својот тимски колега Луис Хамилтон како шампион отколку Макс Верстапен. На шест трки

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Во исто време, Ботас призна дека ако тој самиот не може да победи, повеќе би сакал да го види својот тимски колега Луис Хамилтон како шампион отколку Макс Верстапен. На шест трки

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Во исто време, Ботас призна дека ако тој самиот не може да победи, повеќе би сакал да го види својот тимски колега Луис Хамилтон како шампион отколку Макс Верстапен. На шест трки

Ботас: Ако не можам да станам шампион, би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не можам да станам шампион, би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Во исто време, Ботас призна дека ако тој самиот не може да победи, повеќе би сакал да го види својот тимски колега Луис Хамилтон како шампион отколку Макс Верстапен. На шест трки

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Лондон, 13 октомври 2021 (МИА) – Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

Ботас: Ако не можам да станам шампион, тогаш би сакал Хамилтон да ја освои титулата

– Пилотот на Мерцедес, Валтери Ботас рече дека нема да се откаже од обидот да ја освои титулата во Формула 1 шампионатот, сè додека постојат и теоретски шанси за такво нешто. Во исто време, Ботас призна дека ако тој самиот не може да победи, повеќе би сакал да го види својот тимски колега Луис Хамилтон како шампион отколку Макс Верстапен. На шест трки