притисни ентер »

Kawasaki го враќа Meguro
Kawasaki го враќа Meguro

Kawasaki го враќа Meguro

Ова е Meguro K3, модерен „retro roadster“ кој се базира на Kawasaki W800. Всушност може да се каже дека W800 се базира на моделот К кој настана од соработката помеѓу Meguro и Kawasaki. Ова е Meguro K3, модерен „retro roadster“ кој се базира на Kawasaki W800. Всушност може да се каже дека W800 се базира на моделот К кој настана од соработката помеѓу